Απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΟΣ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΜΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ " ΤΙΤΑΝΙΑ " ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ, ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΑΖΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΡΕΛΥΣΕ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ.
KAI ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ; ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!!
ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΝ ΤΟ " ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ" ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΡΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΓΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥN ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟ.
ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΔΙΑΚΡΙΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ.




ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης