ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ « ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ »


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ξεκίνησε από την Τρίτη 24/01/17 και λήγει την Παρασκευή 03/02/2017 στις 10 το πρωί, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην διεύθυνση www.oaed.gr. Χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το :

α. Ποιες κατηγορίες ανέργων ωφελούνται από το πρόγραμμα.
β. Για ποιους απαιτούνται επιπλέον δικαιολογητικά
γ. Ποια είναι αποκλειστικά τα κριτήρια επιλογής
δ. Σε ποια ειδικότητα (μόνο μια) επιθυμούν να απασχοληθούν στη διάρκεια του προγράμματος

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι το σύστημα επιλογής βασίζεται αποκλειστικά στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο, με την χρήση του μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Οργανισμού.

Όπως πληροφορούμαστε πάρα πολλοί ενδιαφερόμενοι άνεργοι, μη γνωρίζοντας τις διαδικασίες απευθύνονται στο Δήμο, όπου οι γνωστοί – άγνωστοι της Δημοτικής Αρχής “έστησαν γραφείο προσλήψεων”, πουλώντας δήθεν εξυπηρέτηση, υποσχόμενοι διαμεσολάβηση στο σύστημα επιλογής και στο μετέπειτα “βόλεμα σε ειδική θέση” απασχόλησης.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές απ’ όπου και εάν προέρχονται.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να σεβαστεί το δράμα των ανέργων και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα προβλήματα του Δήμου μας, τα οποία συνεχώς αυξάνονται.

Τέλος συστήνουμε στους συνδημότες μας να αποφεύγουν να γίνονται “εύκολη λεία” στα χέρια επιτήδειων πολιτικάντηδων.

Δημοτική Παράταξη « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης