ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΔΟΥ ΘΗΒΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ

ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Δίρκης 20 – Τα.κ 32200 Θήβα

Τηλ 6978007275 tel&fax :22620 81044



ΘΗΒΑ 18-7-2011 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 45/11


ΠΡΟΣ :ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Κον ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ


ΨΗΦΙΣΜΑ


ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ


Μετά από την φημολογούμενη κατάργηση – συγχωνευση των υπηρεσιών της ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ αισθανόμαστε υποχρεωμένοι, ως επαγγελματίες αλλά και ως πολίτες αυτού του τόπου να διαμαρτυρηθούμε για την διαρκή προσπάθεια από πλευράς Κυβερνήσεως προς υποβάθμιση της μεγαλύτερης πόλης του Νομού Βοιωτίας.
 

Δυστυχώς οι κρατούντες, αντί να ενσκήψουν στις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις μας για ελαστικοποίηση των τελευταίων μέτρων, έρχονται τώρα να επιβεβαιώσουν τις υποψίες μας για κοινωνική αναλγησία, αδιαφορία για τον πολίτη και ισοπέδωση των πάντων.


Οφείλουν να ανακαλέσουν άμεσα την οποιαδήποτε σκέψη ή απόφαση για συγχώνευση της ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ, αναλογιζόμενοι ταυτόχρονα τις πιθανές επιπτώσεις από την αποφασή τους αυτή.


Δεν είναι δυνατό να συγχωνευθεί η υπάρχουσα δομή των φορολογικών υπηρεσιών της πόλης μας διότι, πέραν της υποβάθμισης του τόπου, κάτι τέτοιο θα σήμαινε ταυτόχρονα και πολλαπλή άνοδο του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών από όλους τους επαγγελματίες, οι οποίοι θα αναγκάζονται να μετακινούνται από την πόλη τους για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.


Εξάλλου η ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ εξυπηρετεί πέραν των πολιτών και τα εκατοντάδες εργοστάσια της ευρύτερης περιοχής της πρώην Επαρχίας Θηβών.


Είναι πλέον βέβαιο ότι κανένας σχεδιασμός δεν υπάρχει στα λαμβανόμενα μέτρα, και οι όποιες τυχόν αποφάσεις λαμβάνονται, απουσιάζει η εκτίμηση των επιπτώσεων που αυτές έχουν στην κοινωνία και την οικονομία.Επειδή η πόλη μας έχει γίνει πλέον στόχος της προσπάθειας αυτής για υποβάθμιση των πάντων (ΣΕΠΕ, Νοσοκομείο), εμείς ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους συμπολίτες μας και το Δημοτικό Συμβούλιο

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ


Την απόφαση για κατάργηση – συγχώνευση της ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ και

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ


Για τη διαρκή προσπάθεια υποβάθμισης του τόπου μας από πλευράς Κυβερνήσεως.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΦΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ


1)ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΞΕΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


2)ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


3)ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : KΩΝΣΤΑΣ-ΦΙΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ


4)ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ-ΑΡΤΟΠΩΛΩΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ


5)ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ-ΤΑΒΕΡΝΩΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


6)ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ-ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΙΑΛΗ ΣΜΑΡΩ


7)ΚΟΜΜΩΤΩΝ-ΚΟΥΡΕΩΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΛΙΩΡΑ ΒΙΚΥ


8)ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ “O ΚΑΔΜΟΣ”


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


9)ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ “H ΘΗΒΑ”


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κον ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 20/7/11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης