MΕ ΧΟΡΟ !!! ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ !!! Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’





Θήβα                                 Κυριακή 20 Μα’ι’ου 2012
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Συνεστίαση του Συλλόγου Γυναικών Θήβας ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’ στο κοσμικό κέντρο ‘’ ΤΖΑΚΙ ‘’ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θήβας με την συμμετοχή πολλών μελών του Συλλόγου .
Η Πρόεδρος τού Συλλόγου κα Μαίρη Θαλλασινού απηύθυνε  χαιρετισμό στο κοινό , κάνοντας απολογισμό του έργου και των δραστηριοτήτων  του Συλλόγου , ενώ αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό  των νέων δραστηριοτήτων του Συλλόγου .
Τίμησαν την Εκδήλωση με την παρουσία τους :  ο Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου , ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης , ο Περιφεριακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ψυχογιός  , η τέως Βουλευτής Βοιωτίας κα Βασιλική Τσόνογλου , ο εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών κ. Λουκάς Ανανίκας  o Πολιτευτής Βοιωτίας κ. Χρήστος Κοφίνης και εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής .
Ο κ. Γιώργος Ψυχογιός πρόσφερε στον Σύλλογο έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή για τις ανάγκες του και την δημιουργία Ιστοσελίδας .
Τον συντονισμό και την παρουσίαση της Εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής .
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Σύλλογο :  η Ψυχολόγος κα Νικολάου ,
η Γυμνάστρια κα Χατζησταμάτη , ενώ πολλά δώρα προσφορά Χορηγών της Εκδήλωσης κληρώθηκαν και προσφέρθηκαν στο κοινό .
Τιμήθηκε για την προσφορά της στον Σύλλογο τών Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων του Ιωνικού Αστέρα Θηβών με αναμνηστικό Μετάλλιο του Συλλόγου η Πρόεδρος του Συλλόγου ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’ κα Μαίρη Θαλλασινού ( την απονομή έκανε ο κ. Δημήτρης Σοβατζής με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου των Παλαιμάχων του Ιωνικού Αστέρα Θηβών  ) , ενώ ο ιδιος απένειμε και Λαβαράκι του Συλλόγου του προς τον  Σύλλογο ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’ στο πλαίσιο των καλών σχέσεων συνεργασίας των δύο Συλλόγων .
Κέφι , Γλέντι και  Χορός σφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Θήβας ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’ πού έχει καταξιωθεί στον τόπο μας , για την πολυποίκιλη έντονη κοινωνική  του προσφορά .
Την εκδήλωση  βιντεοσκόπησε και φωτογράφησε συνεργείο του VIOTIASHOP , το οποίο ανέλαβε  αφιλοκερδώς νά καλύπτει κάθε Εκδήλωση του Συλλόγου όπως και την κατασκευή , οργάνωση και λειτουργία  Ιστοσελίδας του , στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς αλλά και της αναγνώρισης του θεάρεστου έργου του Συλλόγου Γυναικών Θήβας ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης