ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ infobasket.grinfobasket.gr .

. Χαρατσής: «Σκληρή δουλειά και υπομονή»


http://www.infobasket.gr/%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE/
infobasket.gr

«Άμα παίζει ο αρχηγός δεν φοβόμαστε τίποτα» ψιθυρίζουν στα… μπασκετικά σοκάκια της Θήβας. Και αυτό γιατί, ο «καπιτάνο» του Κάδμου εκτός από βασικός φόργουορντ της ομάδας είναι και ο άνθρωπος για όλες τις… δουλειές. Εμψυχωτής στις δύσκολες στιγμές, δημοσιογράφος, σκόρερ και όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα για να λειτουργήσει εντός και εκτός παρκέ. Τι γίνεται όμως όταν ξαφνικά σωριάζεται στη μέση ενός παιχνιδιού και με αφόρητους πόνους οδηγείται χτυπημένος στο ιατρείο του γηπέδου (όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο του ματς επί το Διαγόρα); Τότε αναλαμβάνει ο γιατρός του τιμ και με…. μαγική συνταγή κάνει ότι χρειάζεται για να επαναφέρει τον τραυματία. Ο Γιάννης Χαρατσής επέστρεψε δριμύτερος κάτι που απέδειξε και την Κυριακή (19/10)καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης (σ.σ. κόντρα στον Διαγόρα) με 14 πόντους.

Για όλα αυτά όμως τι έχει να πει; Την απάντηση την έδωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο infobasket.gr:
«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Και αυτό γιατί ναι μεν προερχόμασταν από μια καλή εμφάνιση την πρώτη αγωνιστική στον Κρόνο, που δυστυχώς ώμος στο τέλος δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε. Διαβάσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο, όλη την περασμένη εβδομάδα και ξέραμε ότι πάνω απ” όλα το όπλο του είναι ο ενθουσιασμός και ο γρήγορος τρόπος παιχνιδιού,εκεί πιστεύω ότι ήτανε και το κλειδί για τη νίκη μας. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και εν τέλει να κάνουμε την πρώτη μας νίκη προ πρωτάθλημα της Γ” εθνικής!».

Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο στο πρώτο σας εντός έδρας ματς, υπάρχει διαφορά στο πως παίζει η ομάδα μπροστά στον κόσμο της σε σχέση με τα εκτός ματς;

«Ο κόσμος της ομάδας μας είναι ο καλύτερος μας παίκτης! Στον πρώτο αγώνα μας για φέτος, στην Αθήνα ήρθανε πάνω από 100 άτομα μαζί μας. Την Κυριακή (19/10) το γήπεδο ήτανε κατάμεστο και αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια. Ο κόσμος στην Θήβα διψάει για μπάσκετ και αυτό δίνει τρομερή ενέργεια στους παίκτες ειδικά μέσα στην έδρα μας, ίσως για αυτό να κρατάμε και το εντός αήττητο από πέρυσι. Οι φίλαθλοι μας ήτανε βασικός συντελεστής της πορείας που κάναμε τη χρονιά που πέρασε, όπως πιστεύω ότι το ίδιο θα ισχύσει και φέτος!».

Οι αντίπαλες ομάδες και όλοι όσοι παρακολουθούν την συγκεκριμένη κατηγορία και όμιλο, σας χρίζουν ως ένα από τα φαβορί για τη άνοδο, τι έχεις να πεις γι αυτό;

«Τους ευχαριστούμε τότε και εμείς όλους αυτούς, γιατί αυτό μας τιμά σαν ομάδα, αλλά η φιλοσοφία του προπονητή μας και της ομάδας γενικά είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίζουμε κάθε Κυριακή! Στόχος της ομάδας μας αυτή την στιγμή δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά να μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στο ρόστερ φέτος και αυτό προϋποθέτει σκληρή δουλειά και υπομονή από όλους!».

Εσύ είσαι από τούς «παλιούς» του Κάδμου, έχεις ζήσει την ομάδα και άλλες χρονιές υπάρχει διαφορά στο φετινό σύνολο σε σχέση με το παρελθόν;

«Ναι σωστά, ο Κάδμος είναι η ομάδα που έβγαλα το πρώτο μου δελτίο και έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα! Η ομάδα φέτος επιστρέφει μετά από μια δεκαετία σε εθνικές κατηγορίες. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον στην ομάδα διοικητικά έχουνε μπει νέα παιδιά με φιλοδοξίες που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα και προσπαθούν καθημερινά γι” αυτό. Στο σημείο αυτό βέβαια να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε πέρυσι από την συγχώνευση δυο σωματίων, του Κάδμου Θηβών και του Ηρακλή Θηβών. Το αποτέλεσμα αυτό φάνηκε επιτυχείς από την πρώτη χρονιά κιόλας αφού στο τέλος της ήμασταν πρωταθλητές! Η ομάδα βγάζει υγεία πάνω απ” όλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για να μπορείς να δουλεύεις ήρεμα».

Πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής, η συγκεκριμένη κατηγορία;


«Νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Γ” εθνικής και ειδικά του ομίλου μας φέτος, θα είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Όλες οι ομάδες είναι περίπου ισάξιες και αυτό φαίνεται και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές. Πιστεύω ότι θα είναι άκρως ανταγωνιστικό και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

...Με τον Κάδμο όμως να παίρνει το εισιτήριο για τη Β';


«Ποιος δεν ονειρεύεται στο τέλος να είναι πρωταθλητής. Εγώ αυτό που εύχομαι πάνω απ” όλα είναι να έχουμε υγεία μέσα στα γήπεδα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Στο τέλος, αργά η γρήγορα θα πάρεις αυτό που σου αξίζει!».

Μόλις μου αποκάλυψες το στόχο της ομάδας, ο δικός σου αθλητικός προσωπικός στόχος ποιος είναι;

«Προσπαθώ από προπόνηση σε προπόνηση να βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε να γίνω καλύτερος παίκτης και πάνω απ” ολα καλύτερος συμπαίκτης! Σημασία, έχει να κερδίζει η ομάδα. Αυτό μόνο σε κάνει χαρούμενο! Τέλος, Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία σε όλους τους αθλητές! Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε και εσείς,σας ευχαριστώ πολύ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης