ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θηβών σε συνεργασία με το σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ο οποίος έχει δημιουργήσει τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών, οργάνωσαν από κοινού με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών (ΚΕΠΒ), ενημερωτική ομιλία την 21η Ιουλίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΒ, προς τους στρατευμένους νέους μας και τα στελέχη του Κέντρου, σχετικά με την αναγκαιότητα υπάρξεως δοτών μυελού των οστών, αλλά και την απλότητα της διαδικασίας συλλογής δειγμάτων.

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ενεγράφησαν 56 νέοι εθελοντές, γεγονός που δείχνει ότι η ενημέρωση ανταποκρίνεται στις ευαισθησίες των συνανθρώπων μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους στρατευμένους νέους που συμμετείχαν, αλλά ιδιαιτέρως να επισημάνουμε την αμέριστη συνδρομή και συμπαράσταση καθώς και την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης από τον Διοικητή του ΚΕΠΒ, Ταξίαρχο κον Αθανάσιο Αλεξόπουλο καθώς και τα στελέχη του Κέντρου.

Επίσης, ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αιματολόγο κα Έλντα Ιωαννίδου και την Κοινωνική Λειτουργό κα Παναγιώτα Καραφυλλίδου από την ομάδα του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την ακάματη συνεισφορά τους στην αποστολή συλλογής δειγμάτων υποψηφίων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η συνεργασία με το ΚΕΠΒ θα συνεχιστεί και σε επόμενες ΕΣΣΟ αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη ευαισθησία στον τομέα αυτόν, στον οποίον η χώρα μας υστερεί.

Σας ευχαριστούμε

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης