19οι Μαθητικοί Αγώνες Στίβου Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων-Ολα τα αποτελέσματα-βίντεο -φωτο

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές,ικανοποιητικές επιδόσεις που υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον,διεξήχθησαν  την Τετάρτη 3-6-2015 στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου οι 19οι  Αγώνες  Στίβου Δημοτικών Σχολείων  του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,με τη συμμετοχή 150 μαθητών.
Οι αγώνες ξεκίνησαν πριν 19 χρόνια,με πρωτοβουλία του  Αλέκου  Μπαμπούλα γυμναστή των Δημοτικών Σχολείων Θεσπιών Μαυροματίου και με την συμπαράσταση όλων των Δημάρχων του τέως Δήμου Θεσπιών και του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.
Ένας από τους κυρίαρχους σκοπούς της διοργάνωσης των σχολικών αγώνων είναι η παρότρυνση και η παροχή κινήτρων στους μαθητές για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό, η δημιουργία ευκαιριών για την ανάδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων τους στον αθλητισμό, η συνολική καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους, καθώς και η συνέχιση της αθλητικής παράδοσης της χώρας μας.
Στους αγώνες παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,δημοτικοί σύμβουλοι,διευθυντές δημοτικών σχολείων,ενώ οι κερκίδες ήταν κατάμεστες από γονείς και συμμαθητές των μαθητών-αθλητών,που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.
Στο τέλος πραγματοποιήθηκαν  οι απονομές στους νικητές και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.
Να σημειώσουμε  οτι φέτος για πρώτη φορά πήρε μέρος στους αγώνες και το Δημοτικό Σχολείο Ακραιφνίου.
 Ο Αθλητισμός είναι πηγή ΖΩΗΣ… και αυτό θα πρέπει να είναι το Μήνυμα μας,το Permisospress
στηρίζει αυτές τις προσπάθειες και βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου για να καλύψει τους αγώνες.
 
AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
MΠΑΛΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1η Καρανάσου Μαρία    2ο Αλιάρτου
2η Γκατζούνη Αναστασία   1ο Αλιάρτου
3η Χριστοδούλου Αποστολία    Δ.Σ. Μαυρομματίου
ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΓΟΡΙΩΝ
1ος Νούνε Αλέξανδρος   2ο Αλιάρτου
2ος Καραστέργιος Κων/νος  2ο Αλιάρτου
3ος Κρίστι Καμπέρι 1ο Αλιάρτου
ΜΗΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
1ος Πελώνης Παναγιώτης  Δ.Σ. Μαυρομματίου
2ος Αποστόλου Παναγιώτης  2ο Αλιάρτου
3ος  Λάμπρου Πάρης Δ.Σ. Μαυρομματίου
ΜΗΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1η Παπαδοπούλου Βασιλεία 1ο Αλιάρτου
2η  Κοντού Ευτυχία  Δ.Σ. Ακραιφνίου
3η  Σβεντζούρη Ξανθή 2ο Αλιάρτου
ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
1ος  Κότσι Ερρίκο
2ος Δομανός Παναγιώτης
3ος Αποστόλου Μιχάλης
ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 
1η Ρετέλα Μαρία Δ.Σ. Μαυρομματίου
2η Αποστόλου Σοφία 2ο Αλιάρτου
3η Μωραίτη Μαρία 2ο Αλιάρτου
50 ΜΕΤΡΑ ΑΓΟΡΙΩΝ 
1ος Κυλάφης Χρήστος 2ο Αλιάρτου
2ος Λεβέτας Γρηγόρης 1ο Βαγίων
3ος Νακούτσι Δημήτριος 2ο Αλιάρτου
50 ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 
1η Παγώνα Λαμπρίνα Δ.Σ.Μαυρομματίου
2η Κανάκη Εμμανουέλα 2ο Αλιάρτου
3η Πεσλή Γεωργία 1ο Αλιάρτου
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ50 ΑΓΟΡΙΑ
1ο - 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου
2ο -1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου
3ο  Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ50 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1ο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου
2ο-1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου
3ο -2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης