Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου

Θήβα : 18-3-2011
ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ


Γραφείο Δημοτικού ΣυμβουλίουΠ Ρ Ο Σ :
Σας κοινοποιούμε την υπ’αριθ. 5984/18-3-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο- οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 22 του μηνός ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα, για ενημέρωσή σας.
Θέμα 1ο : Παραλαβή τελικών εκθέσεων των μελετών : α) Διερεύνηση επιβάρυνσης αγροτικών προϊόντων από τοξικούς ρύπους στην περιοχή του Δήμου Θηβαίων, β) Κατάσταση των υπογείων νερών στην ευρύτερη περιοχή του Δ.Θηβαίων και λήψη απόφασης για τη δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων αυτών.

Θέμα 2ο : Έκφραση γνώμης σχετικά με την μετεγκατάσταση μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας της εταιρείας «ΣΠΑΡΦΙΣ Α.Ε.» από τη θέση «Όρμος Σπηλιά» στις θέσεις «Όρμος Σπηλιά (20 στρέμματα)» και «Ακρωτήριο – Τράχηλος Όρμος Σπηλιάς (10 στρέμματα)» Δημοτικής Ενότητας Θίσβης.
Θέμα 3ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 9/2011 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΗΒΑΣ», σχετικής με την έγκριση του απολογισμού τους οικ.έτους 2010.
Θέμα 4ο : Έγκριση προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Ανακατασκευή στέγης στο παλαιό Κοινοτικό Κατάστημα Νεοχωρακίου».
Θέμα 5ο : Έγκριση προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Οδοποιϊα Συνοικίας Πινδάρου».
Θέμα 6ο : Έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου : «Κατασκευή τοίχου στο Δημοτικό Νεκροταφείο «ΤΑΧΙΟΥ».
Θέμα 7ο : Έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου : «Ανακατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο Νεκροταφείο «ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ».
Θέμα 8ο : Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου : «Κατασκευή οδού Καλαγέρη».
Θέμα 9ο : Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου : «Βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου στο Τ.Δ. Αμπελοχωρίου» μετά από αίτηση της αναδόχου εταιρείας ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΣ ΑΤΕ.
Θέμα 10ο : Εξέταση αιτήσεων για τη διακοπή μίσθωσης καταστημάτων Νο 7 και 20 της Δημοτικής Αγοράς από την Ζ. & Ι. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΠΕ.
Θέμα 11ο : Oρισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στις επιτροπές υπαίθριου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου και λαϊκών αγορών, για το έτος 2011.
Θέμα 12ο : Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή προσδιορισμού αντικειμενικής αξίας ακινήτων της ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ, για το έτος 2011.
Θέμα 13ο : Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για τη συμμετοχή τους στην επιτροπή ελέγχου στοιχείων για την απόδοση τελών διαμονής παρεπιδημούντων και τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων κ.λ.π.
Θέμα 14ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ως προέδρου και ενός υπαλλήλου ως γραμματέα με τους αναπληρωτές τους οι οποίοι θα συμμετέχουν στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων, κινηματογράφων που βρίσκονται στην Περιφέρεια του Δήμου, για το έτος 2011.
Θέμα 15ο : Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Θηβαίων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Επιτροπή Σταυλισμού Ν.Βοιωτίας, για το έτος 2011.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

exeisminima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης