πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 28533/27-10-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 2 του μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα...
 της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

1)           Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στον Ασημακόπουλο Γρηγόριο, κάτοικο Θηβών Βοιωτίας.

2)            Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στην Παπασωτηρίου Ευφροσύνη, κάτοικο Πλαταιών Βοιωτίας.

3)           Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών κ. Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα, κάτοικο Μουρικίου Βοιωτίας.

4)           Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στον κ. Βενιζέλο Νικόλαο, κάτοικο Μελισσοχωρίου Βοιωτίας.

5)           Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στην κ. Γκρινιάρη Γεωργία, κάτοικο Πλαταιών Βοιωτίας.
6)           Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στην κ. Παπαδάκη Βασιλική, κάτοικο Ελεώνα Βοιωτίας.

7)           Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης της πράξης με τίτλο : «Βελτίωση – ανάπλαση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Λεύκτρων», στο πλαίσιο του Άξονα 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».

8)           Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Βελτίωση – ανάπλαση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Λεύκτρων», στο πλαίσιο του Άξονα 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».

9)           Ψήφιση Κανονισμού Λειτουργίας του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών (θέμα από αναβολή).

10)      Έγκριση της υπ’ αριθμ. 14/2011 Απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.) για την είσπραξη αποζημιώσεων από τους αποδέκτες Παροχής Υπηρεσιών των : α) Δημοτικού Ωδείου Θήβας, β) Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Θήβας, γ) Θερινού – Χειμερινού Κινηματογράφου Θήβας (παρ. 3 άρθρου 259 του ν. 3463/2006 ΚΔΚ) ( θέμα από αναβολή).

11)      Λήψη απόφασης για την κοπή δένδρου που βρίσκεται στον Ι.Ν.Αγ.Αθανασίου στο Πυρί Θηβών, μετά από αίτημα του κ. Σίμου Μπάκα.(σχετ. η υπ’ αριθ. 55/2011 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) ( θέμα από αναβολή).

12)      Εξέταση αίτησης της κ. Πανουργιά Αθανασίας για μείωση μισθώματος του κυλικείου  το οποίο μισθώνει από το Δ.Θηβαίων και  βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου «Ανάληψη» στην περιοχή Μοσχοποδίου Θήβας( θέμα από αναβολή).

13)      Εξέταση αίτησης του κ. Κάλλη Κων/νου του Θωμά για τη διακοπή της εκμίσθωσης του αναψυκτηρίου «ΠΟΥΡΟΣ» Δ.Θηβαίων.

14)      Εξέταση αιτήσεων για διαγραφή οφειλών από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους που αφορούν ειδικό τέλος 2% επι των ακαθαρίστων εσόδων των : 1) Κωτσογιάννη Δημητρίου του Σωτηρίου και 2) Παπαδάκη Ευστρατίας του Αελεξάνδρου( θέμα από αναβολή).

15)      Έγκριση καταβολής επιδικασθέντος κεφαλαίου, τόκων και δικαστικών εξόδων δυνάμει της με αρ. 115/2011 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θηβών με διαδίκους την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗ» και Δ.Θηβαίων( θέμα από αναβολή).

16)      Έγκριση καταβολής επιδικασθέντος κεφαλαίου, τόκων και δικαστικών εξόδων δυνάμει της υπ’ αριθ. 170/2010 απόφασης του Ειρηνοδικείου Θηβών στον Ευάγγελο Μιχαλόπουλο του Βασιλείου( θέμα από αναβολή).

17)      Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη άδειας εισόδου – εξόδου σε οικοδομή ιδιοκτησίας Τσατσαρώνη Ευάγγελου στην Τοπ.Κοιν.Ελεώνα του Δ.Θηβαίων( θέμα από αναβολή).

18)      Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη άδειας εισόδου –εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας «ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ GROUP A.E.» σε αγροτικό δρόμο στη θέση «Χαραϊντίνη» του Δ.Θηβαίων( θέμα από αναβολή).

19)      Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη άδειας εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας «ΒΙΟΡΥΛ Α.Ε.» σε αγροτικό δρόμο στη θέση «ΚΑΛΙΜΠΑΚΙ» του Δ.Δ.Ελεώνα Θηβών( θέμα από αναβολή).

20)      Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη άδειας εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας Χουχούμη Λ. Παναγιώτας σε αγροτικό δρόμο στη θέση «ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ» (Γέφυρα ΟΣΕ) Αγ.Θεοδώρων Θήβας( θέμα από αναβολή).

21)      Επικαιροποίηση της υπ’αρ. 67/2008 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου  Πλαταιών σχετικά με την αγορά ακινήτου στην Τ.Κ Λεύκτρων και έγκριση του από 5-1-2010 πρακτικού επιτροπής εκτίμησης καταλληλότητας και αξίας ακινήτου( θέμα από αναβολή).

22)      Επιστροφή ποσού 100,00 € στην κ. Φρόκου Αντονίνα του Άλφρεντ, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

23)      Επιστροφή ποσού 100,00€ στον κ. Μίλβα Ζάχο του Σπυρίδωνα, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

24)        Επιστροφή ποσού 100,00€ στον κ. Ηρακλή Ζάχο του Σπύρου, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

25)      Επιστροφή ποσού 100,00€ στον κ. Κρόγκο Ξενοφώντα του Σπύρου, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

26)      Επιστροφή ποσού 100,00€ στον κ. Φρόκου Χάρολντ του Άλφρεντ, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

27)      Επιστροφή ποσού 100,00€ στον κ. KHAWAR SOHAIL  του MIAN FAZAL, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

28)      Λήψη απόφασης για το κλείσιμο παλαιών λογαριασμών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος του Δήμου Θηβαίων.


                                                                Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                                                        ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                            ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης