Έκοψαν την πίτα οι Γυναίκες του Λεονταρίου-βίντεο


 Μέσα σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου η "ΕΣΤΙΑ"πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα «ΦΟΥΝΤΑΣ».
Ο Σύλλογος καλωσόρισε το νέο έτος με πολύ κέφι και χορό, ευχόμενος υγεία και προπάντων ειρήνη για όλο τον κόσμο.Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, κ.Αναστασία Τοπάλογλου, η οποία αφού ευχήθηκε το 2013 να είναι μια χρονιά με ειρήνη, υγεία και κοινωνική προκοπή, ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η παρουσία των γυναικών ήταν παρα πολύ μεγάλη και όλων των ηλικιών, οι οποίες κατέκλυσαν την ταβέρνα, το γλέντησαν με την ψυχή τους αφού χόρεψαν χορευτικά,  χρωματίζοντας έτσι την βραδιά τους με μια ευχάριστη νότα διασκέδασης.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους, ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης,ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Λεονταρίου κ.Κυριάκος Λιάκος,η αντιπερειφεριάρχης Στερεάς κα Παπαθωμά,η πρόεδρος της ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας κα Αντζελα Πανταζή,ο αντιδήμαρχος κ.Μαλέσης,η πρόεδρος Δ.Σ.Δήμου Αλιάρτου κα Βενετία Κατσιφή,οι Ιερείς π.Παναγιώτης Δαμώκας,π.Ιωακείμ Δούμας,o Σύλλογος των Απανταχού Λεονταριτών,οι Σύλλογοι Γυναικών Νεοχωρίου,Θεσπιών,Ασκρης,Ελλοπίας,Μαυροματίου,και Μουρικίου.
 Η Πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών Λεονταρίου κα Τοπάλογλου Αναστασία ευχαριστεί απο την καρδιά της όλους όσους παραβρέθηκαν  στον ετήσιο χορό και την κοπή της βασιλόπιτας.Μαζί δημιουργήσαμε Ελληνική ζεστή,φιλική,ανθρώπινη ατμόσφαιρα και μοιραστήκαμε χαρούμενες στιγμές ζωής.Εκεί που η αγάπη εκχυλίζει αποπνέεται η διάθεση,εκδηλώνεται ορμή,ξεπερνώντας οι προσδοκίες,εξασθενούνε τα πάθη,προάγονται οι ανθρώπινες αξίες και σχέσεις υπηρετώντας το Θείο Δώρο της Ζωής.Παρά την πολαπλή Ελληνική κρίση η πολυπληθείς συνάθροιση μας έδειξε ότι υπάρχει απόθεμα ψυχικόυ σθένους  και υπόβαθρο δυνάμεων για την αντιμετώπιση της.Η διατήρηση της παράδοσης είναι αναγκαία και επιβεβλημένη.
Ευχαριστώ και πάλι με τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για Καλή Χρονιά και Ευλογημένη
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ Η"ΕΣΤΙΑ"
ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΠερισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης