Παρουσίαση Νέου Άλμπουμ απο την Θηβαία Νόνα Βουδούρη

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ: «Κρυφό Ταξίδι»
 
Η Νόνα Βουδούρη και η Δισκογραφική Εταιρεία “Protasis” σάς προσκαλούν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, και ώρα 20.30 στην παρουσίαση της πρώτης προσωπικής δισκογραφικής της δουλειάς με τίτλο: «Κρυφό Ταξίδι», στον πολυχώρο «Ζήθος» στη Θήβα.
 
Στο άλμπουμ συμμετέχουν, συνθετικά και στιχουργικά, ο Γιάννης Σπάθας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Θοδωρής Παυλάκος, η Ιρις Λουκά, ο Ακος Δασκαλόπουλος, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και άλλοι.
Επίσης, συμμετέχουν ερμηνευτικά οι: Παντελής Θαλασσινός και Daniel Armando στο τραγούδι : «Τον έρωτα ρώτα», και σε ντουέτο ο Βασίλης Λέκκας στο τραγούδι: «Δεν είναι ο έρωτας».
Η Διεύθυνση και η επιμέλεια παραγωγής του άλμπουμ έγινε από τον Άγγελο Σφακιανάκη – «Μικρός Ήρως», το Mastering του Άλμπουμ έγινε από το «Music Art Lab Studios» (www.musicartlab.gr) και η Ηχογράφησή του στο «AEOLIA.EU» (http://www.aeolia.eu/studios/).
 
Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και μελωδίες από τις γειτονιές της Μεσογείου, με τη συμμετοχή των: Θάνος Πολύδωρας (τραγούδι), Αναστάσης Χαμηλάκης (Πιάνο) και Jaime Robin Smith (Βιολί).
 
To CD κυκλοφορεί από την “ Protasis - Treck ABEE” - http://www.protasismusic.gr/
 
Είσοδος: Ελεύθερη
------------------------------------------------------------------
«ΚΡΥΦΟ ΤΑΞΙΔΙ»
 
1. Λόγια Μαγικά
Μουσική & Στίχοι: Θοδωρής Παυλάκος
2. Το Έρωτα Ρώτα
Φωνητικά: Μουσική: Παντελής Θαλασσινός, Στίχοι: Άκος Δασκαλόπουλος, Ισπανικοί Στίχοι: Daniel Armando
3. Όμορφα Παραμύθια
Μουσική & Στίχοι: Ίρις Λουκά
4. Δεν Είναι ο Έρωτας
(Ντουέτο με Βασίλη Λέκκα) Μουσική: Γιάννης Σπάθας, Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης
5. Όνειρο
Μουσική & Στίχοι: Θοδωρής Παυλάκος
6. Να σε δω
Φωνητικά: Λάμπρος Καρελάς, Μουσική: Μιχάλης Τσαμπλάκος, Στίχοι: Στέλιος Λύκος
7. Κρυφό Ταξίδι
Μουσική & Στίχοι: Θοδωρής Παυλάκος
8. Αγριολούλουδο
Μουσική & Στίχοι: Ίρις Λουκά
9. Κυλάει ο Χρόνος
Μουσική & Στίχοι: Θοδωρής Παυλάκος
10. Ό,τι σε θυμίζει
Μουσική & Στίχοι: Θοδωρής Παυλάκος
11. Κράτα τα Μάτια σου Κλειστά
Μουσική & Στίχοι: Ίρις Λουκά
12. Ποια Μάτια σε Κοιτάζουνε
(Επανεκτέλεση) Μουσική & Στίχοι: Λυκούργος Μαρκέας
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
E- MAIL:
FACEBOOK OFFICIAL PAGE:
YOUTUBE CHANEL:
JUMBING FISH CHANEL:
 
Restaurant Café – Bar «Ζήθος»
Επαμεινώνδα 90, Θήβα Τηλ. 22620 81470

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
 
«Δίκτυο  MIKRASIATIS.GR»
 
 
PERMISOSPRESS.BLOGSPOT.GR
http://permisospress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης