Κατατέθηκαν στο Δήμο Θηβαίων υπογραφές από Θηβαίους πολίτες για την ένταξη του Δήμου Θηβαίων στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ei-End, για Δήμους όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα οι κκ. Πέτρος Δελής & Βασίλης Σταματάκης, Θηβαίοι πολίτες και ένθερμοι υποστηρικτές των προτάσεων Αρτέμη Σώρρα την Παρασκευή 8/11/13 κατέθεσαν φάκελο της πρότασης της Ei-End στον Δήμο Θηβαίων, προκειμένου να φτάσει το θέμα αυτό στο δημοτικό συμβούλιο και να πραγματοποιήσουν συνάντηση ενημέρωσης με τους ανθρώπους της Ei-End, όπως έχουν κάνει και άλλοι δήμοι στην Ελλάδα.

Ο φάκελος συνοδεύεται μεταξύ άλλων και με υπογραφές Θηβαίων πολιτών.

Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται οι υπογραφές των Θηβαίων πολιτώνΤο τελευταίο διάστημα η ομάδα του Αρτέμη Σώρρα, έχει θέσει σε εφαρμογή ένα τρίτο σχέδιο χρηματοδότησης. Μετά τις μετοχές της ανατολής, και τα 600 δις, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε Δήμους όλης της χώρας.

Τα χρήματα που μπορούν να δώσουν στον εκάστοτε Δήμο, είναι αυτά που οι Δήμαρχοι θα παρουσιάσουν μέσα από ένα πρόγραμμα ανάπτυξης για τον Καλλικρατικό Δήμο τους και τις ανάγκες τους γενικότερα. Με λίγα λόγια όσα θέλουν.

Ο εκάστοτε Δήμαρχος θα πρέπει να ενημερωθεί από ανθρώπους της E.N.D και στην συνέχεια να πάρει την απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, θέτοντας το σχέδιο σε εφαρμογή.

Η αποπληρωμή του δανείου έχει διάρκεια πενήντα χρόνια και μηδενικό επιτόκιο.thivapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης