Υπέρ Τζιτζικώστα ο Μιχάλης ΓιαννάκηςΥπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα για την αρχηγία της ΝΔ, τάσσεται με γραπτή δήλωση του ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ λόγω μνημονίων, για ένα διάστημα διετέλεσε Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΛ και στις περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Θανάση Γιαννόπουλο.

Η δήλωση του:

Από το 1974 και την απόκατάσταση της Δημοκρατίας, η πατρίδα μας στηρίχτηκε στις μεγάλες και εθνικά δικαιωμένες επιλογές της παράταξης που ίδρυσε και υπηρέτησε με σθένος και συνέπεια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Σήμερα που δοκιμαζόμαστε από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που στοχοποιούν το λαό και διαλύουν την κοινωνία και την οικονομική δραστηριότητα, η κεντροδεξιά οφείλει τον σαφή επαναπροσδιορισμό της στον πολιτικό χάρτη με μια νέα πρόταση Εθνικής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Σε αυτή τη νέα μέρα που ξημερώνει με την εκλογή Προέδρου, οφείλουμε να συμπαρατάξουμε όσες δυνάμεις διαθέτουμε ώστε να επιλέξουμε μία ηγεσία ασυμβίβαστη, με όραμα και σχέδιο. Μία ηγεσία που δεν θα τη φρενάρουν οι πολιτικές επιλογές της τελευταίας πενταετίας με τα γνωστά αποτελέσματα που την οδήγησαν στην απαξίωση και τις συνεχείς πολιτικές ήττες.

Αλλώστε, σε μία τέτοια ηγεσία προσβλέπει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Και η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα μπορεί να δώσε ελπίδα και προοπτική βασισμένη σε:

Αρχές και Αξίες που δεν λυγίζουν σε μικροκομματικές σκοπιμότητες αλλά εκφράζουν με πειστικότητα, συνέπεια και σθένος τις εθνικές και κοινωνικές προτεραιότητες,

Αρχές και Αξίες που υπηρετούνται αταλάντευτα, με ακεραιότητα και αξιοπρέπεια, ανεξαρτήτως κόστους,

Απέναντι σε μηχανισμούς που μετατρέπουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους πολίτες, σε κομπάρσους των εξελίξεων.

Μιχάλης Γιαννάκης
Πρώην Βουλευτής Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης