Ενίσχυση της Αστυνομίας στη Βοιωτία λόγω προσφύγων ζητάει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

/ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ  Δημιουργία κέντρων φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στη Βοιωτία.

Κύριε Υπουργέ,

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας εκφράζει τις βαθύτατες ανησυχίες της, όπως αυτές μας μεταφέρονται τόσο από τους συναδέλφους όσο και από συμπολίτες μας, σχετικά με την δημιουργία νέων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στο Νομό μας.
  Όπως ήδη γνωρίζετε ,στο Νομό Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Οινοφύτων αρμοδιότητας Α.Τ.Σχηματαρίου, λειτουργεί ήδη κέντρο φιλοξενίας εφτακοσίων (700) περίπου προσφύγων-μεταναστών στο οποίο παρουσιάζονται αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας, ενώ σύμφωνα και με πρόσφατη δήλωση στα Μ.Μ.Ε. του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα ,θα μεταφερθούν περί τους 1000 πρόσφυγες στην περιοχή της Θήβας και σε χώρο η διαμόρφωσή του οποίου ολοκληρώνεται άμεσα. Επίσης, πληροφορίες οι οποίες μεταδίδονται και από Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως κάνουν λόγο για δημιουργία δύο ή ακόμα και τριών νέων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στο νομό μας, στα οποία θα φιλοξενείται άγνωστος αριθμός προσφύγων-μεταναστών.
  Η εγκληματικότητα η οποία παρουσιάζεται στο νομό Βοιωτίας καταπολεμείται αποτελεσματικότατα έως τώρα από τις υπεράνθρωπες και φιλότιμες ενέργειες των συναδέλφων, οι οποίοι πραγματικά υπερβάλλουν εαυτούς παρά τις αντίξοες συνθήκες, λαμβανομένου υπόψιν ότι οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό που παρουσιάζει η Δ.Α.Βοιωτίας είναι της τάξης του 30%!!
  Κατόπιν των ανωτέρω ζητούμε, την άμεση ενίσχυση της Δ.Α.Βοιωτίας με τουλάχιστον τριάντα (30) Αστυνομικούς ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται τάχιστα στη Βοιωτία, χωρίς ωστόσο να παραβλέψουμε στο ελάχιστο την κύρια αποστολή μας που είναι η εμπέδωση αισθήματος  ασφάλειας στους πολίτες με την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, διασφαλίζοντας παράλληλα και τα δικαιώματα των συναδέλφων μας (μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, χρόνος εργασίας κτλ).                     
                                                                           
                                                                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                               Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                          ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ   Ζαχαρίας                                                     ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης                                      

                         http://permisospress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης