Οι Πλαταιές γιόρτασαν τον Πολιούχο τους Άγιο Νικόλαο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Τον Πολιούχο τους Άγιο Νικόλαο γιόρτασαν  με κάθε λαμπρότητα οι κάτοικοι των Πλαταιών.
 Ενορίτες των Πλαταιών αλλά και προσκυνητές από την ευρύτερη περιοχή έσπευσαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να προσκυνήσουν τη εικόνα του και να πάρουν την ευλογία του.
Στον  Μέγα  Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.Γεώργιος.
Παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας κ.α. Φανή Παπαθωμά,ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου,ο δήμαρχος Στυλίδας κ.Απόστολος Γκλέτσος,ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς κ.Μπακομήτρος,ο διοικητής του ΚΕΠΒ Θηβών, αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρόεδρος της κοινότητας Πλαταιών κ.Αλέξης Φίλης. Κορύφωση της θρησκευτικής πανήγυρις ήταν η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους δρόμους των Πλαταιών, με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας.
Ευχαριστίες απο τον  Πρόεδρο των Πλαταιών
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πλαταιών
Αλέξανδρος Δ. ΦίληςΩς πρόεδρος της Τ.Κ Πλαταιών αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της μνήμης του εν Αγίοις πατρός ημών Νικολάου του Θαυματουργού προστάτου του χωριού μας!
Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αντιπεριφεριάρχες κ. Φανή Παπαθωμά και κ. Κώστα Μπακομήτρο, τον Δήμαρχο θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου, τον Δήμαρχο Στυλίδος κ. Απόστολο Γκλέτσο, τον Διοικητή του Κ.Ε.Π.Β Θηβών  κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, τους Αντιδημάρχους του Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρο Κίτσο και Γιώργο Μητσάκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σπύρο Παχριστοδούλου, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Σωτήρη Δρένιο, Βασίλη Κατσάρα, Γρηγόρη  Παπαβασιλείου, Γιώργο Κατσέλη και τον πρόεδρο της Δ.Κ. Βαγίων κ. Βαγγέλη Παπαλουκά που τίμησαν με την παρουσία τους την πανήγυρη!!
Για το τέλος άφησα τον Πρόεδρο της Δ.Η.Κ.Ε.Θ κ. Τάσο Καμούτση με την συμβολή του οποίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα λάμπρυνε την γιορτή του Αγίου μας και το permisospress,για την ειδησεογραφική  κάλυψη.
Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές!
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης