Στη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Μπακογιάννη - Μπασιάκος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε  η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας υπό την προεδρεία του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, παρουσία της τομεάρχου Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κας. Ντόρας Μπακογιάννη και των αναπληρωτών τομεαρχών κ. Χρίστου Δήμα και κ. Ευάγγελου Μπασιάκου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος ανέλυσε διεξοδικά στους εκπροσώπους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η επιχειρηματικότητα και η οικονομία, εστιάζοντας στο τραπεζικό πρόβλημα της χώρας που εμποδίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, την υψηλή φορολόγηση, το νέο ασφαλιστικό σύστημα που βάζει θηλιά στο λαιμό των ελεύθερων επαγγελματιών και στο μεγάλο πρόβλημα του λαθρεμπορίου και του παραεμπορίου.

Από την πλευρά της, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. κα. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι στοχεύει στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, ενώ δεσμεύτηκε για την προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών, στην αλλαγή του φορολογικού συστήματος και στην προώθηση των αποκρατικοποιήσεων.

Η κα. Μπακογιάννη επεσήμανε στους εκπροσώπους της Επιμελητηριακής Κοινότητας ότι η Νέα Δημοκρατία δίνει εξέχουσα σημασία στον Επιμελητηριακό θεσμό και ζήτησε την όσο το δυνατόν στενότερη συνεργασία των Επιμελητηρίων για την καταγραφή των καθημερινών προβλημάτων της επιχειρηματικότητας και την προώθηση των βέλτιστων λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης