ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠ' ΑΡ. 84)95 ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΡΙΘ. 177)95 - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1995° ΤΗΛ. & FAX 22610-80383° e-mail : eayp_n_voiotias@yahoo.gr A.Φ.Μ. : 099908191 Τ.Δ.: ΦΙΛΩΝΟΣ 51 – Τ.Κ. 32100 – ΛΙΒΑΔΕΙΑ.


Λιβαδειά, 25 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 24/5/2018 στη Λιβαδειά, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σεμινάριο αστυνομικής αυτοάμυνας στηριζόμενο σε τεχνικές αυτοπροστασίας και εφαρμογής του Νόμου από τον κ. ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟ Νεκτάριο, Πρόεδρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.

Με την έναρξη της εκδηλώσεως η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας τίμησε τον κ. ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟ Νεκτάριο για την προσφορά του στην Ένωσή μας καθώς επίσης και τον ΑΝΘ/ΜΟ ΚΑΡΑΙΣΚΟ Δημήτριο, για τον επαγγελματισμό και την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν μέσω των σεναρίων, πως θα ανταπεξέλθουν στις επικίνδυνες καταστάσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, με τη βοήθεια των πολεμικών τεχνών και τη χρήση λαβών Ζου Ζίτσου. Με το πέρας του σεμιναρίου, αποδόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες ειδική βεβαίωση παρακολούθησης από την Π.ΕΝ.Ε.Μ.Ι και το Ελληνικό Δίκτυο Ζου Ζίτσου!

Ο επαγγελματίας Αστυνομικός οφείλει να πραγματώνει το «νους υγιής εν σώματι υγιεί», γνωρίζοντας ότι η ψυχή δεν υπάρχει χωρίς το σώμα και επειδή δεν υπάρχει και Αστυνομικός χωρίς ψυχή. Υπό αυτό το πρίσμα ανάλογες εκδηλώσεις θα διοργανώνονται από την Ένωσή μας στο μέλλον σε τακτική βάση!

Η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν, το δάσκαλο κ. ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟ Νεκτάριο για την τιμή προς την Ένωσή μας, καθώς επίσης και τον Αθλητικό Σύλλογο A.C. Dragons Taekwondo για την παραχώρηση της αιθούσης όπου έλαβε χώρα το σεμινάριο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης                                       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης