Η Βραδιά του Ολυμπιονίκη Σπύρου Λεμπέση!!


Συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν χθες
  στο Μαυρομάτι Βοιωτίας την βραδιά που αφιέρωσαν οι Δημότες για το άξιο αυτό παιδί που μας έκανε περήφανους στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Τιμητική πλακέτα απένειμε ο  Δήμαρχος Αλιάρτου κος Ντασιώτης Γεώργιος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαυρομματίου, ο πρεσβύτερος της ενορίας Μαυροματίου Πατήρ Παναγιώτης,ο Θεόδωρος Ξυδώνας ( 1ος προπονητής του αθλητή) εκ μέρους της ΑΓΕΒ, εκπρόσωποι της περιφέρειας και τοπικών συλλόγων.
Συγκινητική η στιγμή που ο κ.Ξυδώνας έκανε ένα ταξίδι του παρελθόντος για το πως ξεκίνησε το "δικό του" παιδί και έφτασε ψηλά και στα μάτια και των δύο φάνηκε η υπόσχεση ότι θα φτάσει ακόμα ψηλότερα.
Ο κόσμος καταχειροκρότησε τον αθλητή μας ο οποίος τους ευχαρίστησε όλους με τα μάτια χαμηλωμένα, γεμάτα συγκίνηση καθώς είναι ένα πολύ καλό και χαμηλών τόνων παιδί.
Η πανέμορφη αυτή βραδυά η οποία δεν περιγράφεται με λόγια αλλά με βίντεο που θα δείτε, έκλεισε με τοπικά  χορευτικά.Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς κ.Μπακομήτρος,αντιπερειφερειάρχης Βοιωτίας κ.Μουλκιώτης,βουλευτές του νομού,περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου απο το Μαυρομάτι κ την γύρω περοχή.
Συγχαρητήρια Σπύρο και από την ομάδα μας και σου ευχόμαστε να γιορτάσουμε ξανά μαζί σου, για σένα και στο μέλλον.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ  κ.ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΛΕΜΠΕΣΗΘΕΟΔΩΡΟΣ ΞΥΔΩΝΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΤΟΝ ΜΥΗΣΕ ΣΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ 
ΤΙΜΗΤΙΚΗ  ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΝΙΑΔΗΣ


ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ.ΜΟΥΛΚΙΩΤΗ
Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης