Ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής κ. Νίκος Θηβαίος επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας


Την Τετάρτη 12/3/2014 στη Λαμία υποψήφιος Περιφερειάρχης και βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου παρουσίασε τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας.

Στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
«Συνεχίζουμε την πορεία μας για την κρίσιμη εκλογική μάχη των Αυτοδιοικητικών εκλογών.
Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας….όπως πριν από είκοσι μέρες, όταν αναγγείλαμε την κάθοδό μας και την πρόθεσή μας, να διεκδικήσουμε την ηγεσία της περιφέρειας.
Στο διάστημα αυτό, κινηθήκαμε σε ένα μαραθώνιο σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να συζητήσουμε με τους απλούς πολίτες, τους τοπικούς φορείς τα αυτοδιοικητικά στελέχη, να αφουγκραστούμε τις διαθέσεις, να καταλάβουμε το κλίμα των αγροτικών περιοχών.
Παράλληλα συζητήσαμε με τους φορείς, με πολιτικούς χώρους, με κινήσεις πολιτών, με όλες τις κατηγορίες των πολιτών για να συγκροτήσουμε το Ψηφοδέλτιό μας και τους ανθρώπους που θα το στελεχώσουν.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε την βασική μας στελέχωση, τους αντιπεριφερειάρχες, που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της διαχείρισης των πραγμάτων στις Περιφερειακές Ενότητες της περιφέρειας.
Επιδιώξαμε στο ψηφοδέλτιό μας να συνδυάσουμε την πολιτική κατεύθυνση που δίνουμε σε αυτήν την πολιτική μάχη, με την εμπειρία, την εμπειρία των κοινωνικών αγώνων με την εμπειρία της διοίκησης, την αγωνιστική πορεία ανθρώπων που χωρίς ιδιοτέλεια στάθηκαν στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, με το πολιτικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της περιφέρειας αύριο.
Οι αντιπεριφερειάρχες που θα βάλουμε στην πρώτη γραμμή του Ψηφοδελτίου μας είναι οι εξής:
· Για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας έχουμε επικεφαλής τον Γεωπόνο και Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Στουπή, στέλεχος της αριστεράς στους φοιτητικούς αγώνες, με σημαντική παρουσία και συμβολή στους αγώνες του περιβαλλοντικού κινήματος στην Εύβοια, στο αγροτικό κίνημα, και σημαντική πολιτική παρουσία στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
· Στην Περιφερειακή Ενότητα της Φθιώτιδας με τον Δημήτρη Τιμπλαλέξη. Εκπαιδευτικός, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΛΜΕ φθιώτιδας και εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ. Υπήρξε γραμματέας του πασοκ Φθιώτιδας, αντινομάρχης Φθιώτιδας Και πρόεδρος στο τωρινό περιφερειακό συμβούλιο. Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, να συνδράμει στην νέα πορεία που επιχειρούμε στα πολιτικά μας πράγματα στην Περιφέρεια.
· Για την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας είναι ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής Νίκος Θηβαίος για χρόνια στέλεχος της αριστεράς με σταθερά πορεία στα αυτοδιοικητικά πράγματα και επί 4 τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στην Λιβαδειά με τον αείμνηστο Χρήστο Παλαιολόγο.
· Στην περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας έχουμε επικεφαλής τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Γιάννη Αγγελέτο. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ιτέας με σημαντική εμπειρία στους αυτοδιοικητικούς αγώνες, στέλεχος της αριστεράς σε δύσκολους καιρούς με εμπειρία στην Διοίκηση, στην διαχείριση των τεχνικών έργων και υποδομών με την επαγγελματική του ιδιότητα.
· Για την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας έχουμε επικεφαλής, τον συνδικαλιστή και αγωνιστή της αριστεράς Θωμά Κότσια, ένα άνθρωπο της Ευρυτανικής Γής με πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση, ένα ανιδιοτελή άνθρωπο που κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας.
Αυτή είναι η πρώτη γραμμή των στελεχών μας, που τους παρουσιάζουμε σήμερα.
Θα ακολουθήσει στις υπόλοιπες θέσεις του Ψηφοδελτίου μας, μια σειρά στελεχών που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο μας.
Στελέχη από όλους τους κοινωνικούς χώρους με εμπειρία και κοινωνική, με διάθεση για συμμετοχή και δράση στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
Δίπλα τους και πέρα από αυτούς συστρατεύονται μια πληθώρα επιστημόνων και αυτοδιοικητικών στελεχών για να επιχειρήσουμε την μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια.
Σας καλούμε όλους συμμέτοχους και πρωταγωνιστές σε αυτήν την πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης