Δελτίο τύπου--ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας



ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Ιστορικά το ΠΑΣΟΚ υπήρξε ο χώρος που εξέφρασε τους αγώνες και το αίτημα της Αλλαγής των ευρύτερων δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων. Από το σημείο αυτό πρέπει να αρχίσουμε και σήμερα.

Με θέσεις πολιτικής και όχι φιέστες, με προσωπικές διαδρομές και τακτικισμούς.
Με σεβασμό απέναντι στην προσπάθεια και αγωνία της κοινωνίας απέναντι στην κρίση που τσάκισε γενιές, με σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που οφείλουμε να του επιτρέψουμε το δικαίωμα να εκφραστεί, να συμμετάσχει και να αποφασίσει, γιατί, η ενότητα μας δεν είναι αποφάσεις κορυφής.
Η κοινή προσπάθεια της νέας Αλλαγής απαιτεί ξεκάθαρες απαντήσεις σε νέα ιστορικά διακυβεύματα, όχι μόνο με πολιτικές απέναντι στην κοινωνική ανισότητα και την φτώχεια, αλλά και απέναντι στην υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και λειτουργιών, υπονόμευση που λειτούργησε και ως αφετηρία της κρίσης που ζήσαμε και ζούμε.
Η κοινή προσπάθεια της νέας Αλλαγής απαιτεί συμμετοχή.
Στην κρίσιμη φάση που βρισκόμαστε τόσο για τη πατρίδα όσο και το κίνημα μας αποτελεί επιτακτική ανάγκη η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας βάζοντας στην άκρη το κλίμα αβεβαιότητας που κυοφορείται τόσο από κόλπους της κυβέρνησης όσο και από την πλευρά της αντιπολίτευσης που στο βωμό της εξουσίας λαϊκίζει χωρίς να υπολογίζει τα όσα έχουν βιώσει οι Έλληνες πολίτες τα χρόνια της κρίσης.
Εάν το εγχείρημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι επιτυχές τότε πρέπει όλοι να συστρατευτούμε και να δώσουμε τη μάχη για το κίνημα μας στις εθνικές εκλογές ενωμένοι αφήνοντας πίσω όλοι τις προσωπικές φιλοδοξίες και τους τακτικισμούς που μας έφεραν στο σημερινό σημείο απαξίωσης από μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Σε κάθε άλλη περίπτωση εάν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαιτούμε ανοιχτό συνέδριο ΠΑΣΟΚ για όλα τα μέλη και φίλους του κινήματος που αγωνιούν για το μέλλον της παράταξης μας.
Στο συνέδριο αυτό πρέπει να ακουστούν όλοι και να αποφασιστούν οι πολιτικές που θα ακολουθήσει το κίνημά μας ώστε να γυρίσει στις αρχές που μας αρμόζουν. Στις ΑΡΧΕΣ της 3ης του Σεπτέμβρη.
Θα πρέπει να συναποφασίσουμε για όλα ακόμα και για την εκλογή νέας ηγεσίας .
Νομαρχιακή Συνέλευση ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
Νεολαία ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης