«Έπεσε» στα πέναλτι η Θήβα…


Στην διαδικασία των πέναλτι αποκλείστηκε η Θήβα. Η πρωταθλήτρια και κυπελούχος Βοιωτίας έχασε 7-6 με την κανονική διάρκεια και την παράταση να αναδεικνύεται ισόπαλη με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Η ομάδα του Τάκη Πλατή σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστική στις φάσεις που δημιούργησε ενώ υπάρχουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία που ήταν μεροληπτική για τους γηπεδούχους αποβάλλοντας και δυο παίκτες των Βοιωτών.

Φάσεις και Γκολ

Στο 6* ο Βεζιρτζόγλου βρήκε τον Μπινιάκο στην περιοχή, όμως ο Μίντζηρας βγήκε έγκαιρα και κόντραρε το σουτ του παίκτη της Θήβας για να απομακρύνει οριστικά τον κίνδυνο ο Κουτίβας.

Στο 23* εξαιρετική συνεργασία των Μπινιάκου, Βεζιρτζόγλου, ο Μουράτης με έγκαιρη επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 32* δύο τεράστιες ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό, μια για κάθε ομάδα. Στο 32′ ο Νάτσης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Οθ. Εμμανουήλ πήρε την κεφαλιά στο β΄δοκάρι αλλά ο Ολντάσι έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέερματος. Στην ταχύτατη αντεπίθεση της Θήβας συνδυάστηκαν οι Βεζιρτζόγλου, Ταυταρίδης με τελικό αποδέκτη τον Τσατσαρώνη που έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά απόκρουσε σωτήρια ο Μίντζηρας και απομάκρυναν στην συνέχεια οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Στο 36* ο Νάτσης με απ” ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0

Στο 71* ο Καραμπετιάν αντικρύζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται από τον αγώνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα έχουμε και την αποβολή για τους γηπεδούχους όταν ο Νάτσης αποχωρεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 86* ήρθε η ισοφάριση για τη Θήβα. Ο Παπαχαραλάμπους με απ” ευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με το ξεκίνημα της παράτασης  ο Κωνσταντινόπουλος αντικρύζει την κόκκινη κάρτα κι έτσι η Θήβα συνεχίζει με εννέα παίκτες ενώ κάτω από τα δοκάρια θα καθήσει ο Κατσογιάννης αφού έχουν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές.

Στο 100* από καλή θέση ο Ευθυμίου θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Τα πέναλτι
Κουτίβας (Τσικλητήρας)1-0
Ανυφαντής (Θήβα) 1-1
Ν. Εμμανουήλ (Τσικλητήρας) δοκάρι
Δερμιτζόγλου (Θήβα) 1-2
Ο. Εμμανουήλ (Τσικλητήρας) 2-2
Κατσογιάννης (Θήβα) το έπιασε ο Μίντζηρας
Σεφεράσι (Τσικλητήρας) 3-2
Ευθυμίου (Θήβα) 3-3
Μαραβέλας (Τσικλητήρας) 4-3
Παπαχαραλάμπους (Θήβα) 4-4
Δούνιας (Τσικλητήρας) το έπιασε ο Κατσογιάννης
Μπινιάκος (Θήβα) το έπιασε ο Μίντζηρας!
Διακουμής (Τσικλητήρας) 5-4
Γκαράνης (Θήβα) 5-5
Γ. Παπαγεωργίου (Τσικλητήρας) 6-5
Ταχταρίδης (Θήβα) 6-6
Μίντζηρας (Τσικλητήρας) 7-6
Παναούλης (Θήβα) άουτ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαϊας)

Βοηθοί: Γκαβέρας – Γκοτσόπουλος (Αχαϊας)

AO Tσικλητηρας Πυλου (Κακαλέτρης Νίκος): Mίντζηρας, Εμμανουήλ Ο., Εμμανουήλ Ν., Παπαγεωργίου Γ., Κουτίβας, Παπαγεωργίου Ν., Δούνιας, Μουράτης (82* Σεφεράσης), Μαραβέλης, Νάτσης, Διακουμής.

ΑΟ Θηβα (Πλατης Τακης): Κωνσταντινόπουλος, Όλντασι (48* Γκαράνης) Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Παναούλης, Καραμπετιά, Μπινιάκος, Ταυταρίδης, Τσατσαρώνης (67* Κατσογιάννης), Βεζιρτζόγλου, Κουτσοδήμος (81* Ανυφαντής).
 StereaSports

http://permisospress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης