Πολλές συλλήψεις στη Στερεά-19 στη Βοιωτία

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα εννέα (39) άτομα για διάφορα αδικήματα

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και λαθραία πακέτα τσιγάρων

Βεβαιώθηκαν πάνω από (150) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας  
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (04 & 05-06-2015), συνολικά τριάντα εννέα (39) άτομα για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

•    Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων.
•    Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα   ακατέργαστης κάνναβης.
•    Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και μικροποσότητες φαρμακευτικού σκευάσματος.
•    Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
•    Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας. Κατασχέθηκε ομοίως μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθησαν έντεκα (11) αλλοδαποί, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια και ειδικότερα:

•    Τέσσερις (4) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.
•    Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.
•    Τρεις (3) αλλοδαποί (δύο στις Ράχες και ένας στη Πελασγία Φθιώτιδας), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας.
•    Αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.
•    Αλλοδαπός στις Θεσπιές Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαγίων.

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις και ειδικότερα:

•    Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.
•    Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.
•    Ημεδαπός στη στην Ελάτεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας.
•    Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού.

Συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (βεβαιώθηκαν συνολικά πάνω από -150- παραβάσεις) και ειδικότερα:

•    Δύο (2) ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας.
•    Ημεδαπός επίσης στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς.
•    Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θηβών.
•    Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.
•    Ημεδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας.
•    Αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.
•    Ημεδαπός στην Μακρακώμη, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας.

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ειδικότερα:

•    Πέντε (5) ημεδαποί σε περιοχές της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς.
•    Ημεδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου.

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Ερέτριας, από   αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (200) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και (12) λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
.http://permisospress.blogspot.gr/2015/06/19_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης