Κοσμοσυρροή στα Βάγια για χάρη του Αγίου Πνεύματος

Πλήθος  πιστών απο όλες τις περιοχές της Βοιωτίας,οι οποίοι στην κυριολεξία κατέκλυσαν τα Βάγια για χάρη της Αγίας Τριάδας, ενώ εκατοντάδες ήταν αυτοί που ακολούθησαν την περιφορά της Ιεράς Εικόνας.
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ
Με θρησκευτική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια ετελέσθει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Πνεύματος στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βαγίων την Κυριακή 31 Μαίου 2015 εσπέρας.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό τίμησαν με την προσευχόμενη παρουσία τους Ιερείς απο την ευρύτερη περιοχή,οι δημοτικές αρχές του Δήμου Θηβαίων και της Δ.Κ Βαγίων, στρατιωτικές,αστυνομικές αρχές,οι βουλευτές του Ν.Βοιωτίας.πολιτευτές και κατα γενική ομολογία μεγάλο πλήθος πιστών.Την Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας συνόδεψε η φιλαρμονική του Δ.Θηβαίων κατόπιν ευγενους χορηγίας της οικογένειας του Α.Τουρκοχωρίτη,και κορίτσια των νεανικών συνάξεων μας με παραδοσιακες στολές.
Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν οικονομικά και ηθικά  στην διοργάνωση των Ιερών Ακολουθιών.Το Ε.Σ ,τις Κυρίες του Ε.Φ.Τ,τους νεους της Ενορίας μας,τιςοικογένειες που στόλισαν τον ναό μας.Επίσης τον Δ.Παπαθεοδοσίου και το Permisospress.blogspot.gr  για την μια ακόμη φορά προβολή της πανηγύρεώς μας.Οι Εόρτιες Ακολουθίες άρχισαν την Κυριακή  της Πεντηκοστή ς το πρωι με την τέλεση της Θ.Λειτουργίας και του Εσπερινού  της γονυκλισίας.
Κυριακή  Εσπέρας ο Μ.Εσπερινός,Δευτέρα του Αγιου  Πνεύματος το πρωι τελέσθει Ιερατικό Συλλείτουργο με προεξάρχοντα τον ηγούμενο της Ι.Μ.Σαγματά και το εσπέρας με την τέλεση του μεθεόρτιου εσπερινού και της ακολουθίας των χαιρετισμώ ν της Αγίας Τριάδος,με την συμμετοχη ενοριτών απο τον Ι.Ν.Αγίων Θεοδώρων Θηβων.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

 
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

http://permisospress.blogspot.gr/2015/06/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης