Ανοιχτή επιστολή Χαλβατζή προς τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας


Ανοιχτή επιστολή

Προς: Ιατρικό Σύλλογο Θήβας
-Πρόεδρο και Μέλη του Δ.Σ.

Κυρία Πρόεδρε,
από τα τοπικά ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε την πρωτοβουλία σας για σύγκλιση έκτακτης σύσκεψης στα γραφεία του Συλλόγου σας, Πολιτικών, Δημοτικών και εκπροσώπων άλλων φορέων του Δήμου μας, προκειμένου να συζητήσετε το μείζον πρόβλημα της υπολειτουργίας του Νοσοκομείου Θήβας.

Για την εν λόγω συγκέντρωση είτε εσκεμμένα, είτε από αμέλεια δεν είχε λάβει πρόσκληση η Δημοτική Παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων, την οποία και εκπροσωπώ.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή το θέμα αφορά την δημόσια υγεία και όλους μας, ανεξαιρέτως προσωπικών, πολιτικών και κομματικών πεποιθήσεων, περιμένουμε να εξηγήσετε τους λόγους του αποκλεισμού μας.

Από την πλευρά μας συμβάλλοντας έστω και εκ των υστέρων στην αγωνία και τον προβληματισμό όλων μας για την εξεύρεση λύσης, σας καταθέτουμε δημόσια την άποψη μας :

α. Η υπολειτουργία του Νοσοκομείου, είναι αποτέλεσμα της ελλιπούς χρηματοδότησης και της υποστελέχωσης ιδιαίτερα σε Ιατρικό προσωπικό.
β. Η αδυναμία του κράτους, την δεδομένη χρονική στιγμή για αύξηση της χρηματοδότησης είναι αντικειμενική και δεν αναμένεται άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Θεωρούμε λοιπόν ότι είναι η ώρα όσοι πραγματικά ενδιαφερόμαστε για το πρόβλημα και μπορούμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση του, να αφήσουμε τα λόγια και να περάσουμε στις πράξεις.

Με εκτίμηση
Για την Δημοτική Παράταξη «Δήμος Θηβαίων Ώρα Ευθύνης»
Ο επικεφαλής – Δημοτικός Σύμβουλος
Σταμάτης Χαλβατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης