Απάντηση Δημοτικής Αρχής Δήμου Θηβαίων στην Δημοτική Παράταξη “Δήμος Θηβαίων- Ώρα Ευθύνης”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση Δημοτικής Αρχής Δήμου Θηβαίων στην Δημοτική Παράταξη “Δήμος Θηβαίων- Ώρα Ευθύνης”

Φαίνεται ότι ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της Αντιπολίτευσης “Δήμος Θηβαίων- Ώρα Ευθύνης” στέρεψε από ουσιαστικά επιχειρήματα αντιπολίτευσης για το έργο της Δημοτικής Αρχής και προσπαθεί να διαβάλλει τον Δήμαρχο Θηβαίων και τους συνεργάτες του για να δημιουργήσει εντυπώσεις για ίδιον όφελος, ίσως για να ξεκινήσει νωρίτερα την προεκλογική περίοδο...

Δύσκολο όμως παιχνίδι, αφού εδώ και πολλά χρόνια, εκτός από την μπάλα έχει χάσει και το γήπεδο. Του συστήνουμε λοιπόν να ασχοληθεί με τον δικό του πολιτικό κατήφορο, που συνεχίζεται μετά από δύο αποτυχημένες γι' αυτόν εκλογικές αναμετρήσεις ( 2010 & 2014).

Σχετικά με την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στο Δήμο μας καθώς και την σύσκεψη που οργάνωσαν οι επαγγελματικοί φορείς για το θέμα του στρατοπέδου της Θήβας, ο Δήμαρχος Θηβαίων αφενός για την επίσκεψη του Περιφερειάρχη είχε υποχρέωση να τον συνοδεύσει αφετέρου για το θέμα του Στρατοπέδου κλήθηκε από τους διοργανωτές.

Επιπλέον, είναι γνωστό σε όλους και επιβεβαιώνεται από τη ζωντανή αναμετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων, ότι ο Δήμαρχος Θηβαίων προβαίνει, πριν την έναρξη συζήτησης των ημερήσιων θεμάτων του Δ.Σ., σε τακτική ενημέρωση όλων των Συμβούλων, όλων των παρατάξεων, για τρέχοντα θέματα καθώς και για τις ενέργειές του στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Οι ενημερώσεις αυτές είναι αναλυτικές καθώς ο Δήμαρχος δέχεται ερωτήσεις από τους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης και φυσικά πάντα απαντά.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή όλα τα χρόνια της θητείας της διοίκησε το Δήμο με πλήρη διαφάνεια, ισονομία και δημοκρατία, γεγονός που είναι γνωστό σε όλους τους δημότες μας. Σε ποιες ανεξέλεγκτες δράσεις αναφέρεται, λοιπόν, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης; Ποιοι είναι οι “παράγοντες” εξουσίας που θεωρούν “τσιφλίκι” το Δήμο;

Πλανώνται πλάνην οικτράν τα μέλη της εν λόγω Αντιπολίτευσης. Δεν μας αγγίζουν ο λαϊκισμός και η λασπολογία τους και δεν πρόκειται να γίνουμε συνοδοιπόροι στον κατήφορο του εν λόγω Επικεφαλής τους. Θα συνεχίσουμε το έργο μας με χρηστή διοίκηση και με σεβασμό στην ισχυρή εντολή που μας έδωσε ο Θηβαϊκός λαός από το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης