Έτρωγαν και έκαναν πικ-νικ στο γήπεδο του Λεβαδειακού!

Έτρωγαν και έκαναν πικ-νικ στο γήπεδο!

Ένα πολύ περίεργο γεγονός συνέβη  στο γήπεδο του Λεβαδειακού, καθώς όπως κατήγγελλε η διοίκηση, μέλλος της βρέθηκε εκεί για να ελέγξει την πρόοδο των έργων και το βρήκε... ανοιχτό, με παιδιά να παίζουν μέσα μπάλα και οικογένειες να κάνουν πικ νικ!


Αναλυτικά η ανακοίνωση-καταγγελία του Λεβαδειακού
Στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκε σήμερα μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προκειμένου να δει τον καινούργιο χλοοτάπητα που το κοσμεί. Δεν πίστευε στα μάτια του όμως με αυτό που αντίκρισε. Οι πόρτες του γηπέδου ορθάνοιχτες και φύλακας πουθενά. Παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία σχεδόν έκαναν πικ-νικ στον χλοοτάπητα ενώ άλλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο προκαλώντας του βεβαίως φθορές.
Την ίδια στιγμή στο γυμναστήριο που επίσης οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες άτομο που γυμναζόταν σε όργανο που βρίσκεται για την εκγύμναση των αθλητών, λόγω κακού χειρισμού και αγνοώντας προφανώς τους κανόνες ασφαλείας, κινδύνεψε να τραυματιστεί, προκαλώντας παράλληλα ζημιά στο όργανο. Να σημειωθεί ότι τα όργανα γυμναστικής ανήκουν στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ο οποίος επιτρέπει την χρήση τους από όλους τους γυμναστικούς συλλόγους και από το κοινό μόνο με την παρουσία γυμναστή.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τη στιγμή που ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξοδεύει τεράστια ποσά για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα προκειμένου να απολαμβάνουν θέαμα οι φίλαθλοι, να μην υπάρχει η στοιχειώδης φύλαξη του Σταδίου από πλευράς Δημοτικής αρχής. Όταν όλες οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες όλη τη μέρα και φύλακας δεν υπάρχει, οποιοσδήποτε κακόβουλος μπορεί να προκαλέσει ζημιές ανυπολόγιστης αξίας.
Permissospress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης