ΑΝΤΑΜΩΜΑ-ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΒΙΝΤΕΟ


 Μία υπέροχη βραδυά στο υπέροχο Νεοχώρι, την παραμονή του 15αύγουστου. Κάτω από τα αστέρια απολαύσαμε τους παραδοσιακούς χορούς του Χορευτικού της Καλλιθέας, και στη συνέχεια με ζωντανή μουσική και υπέροχο φαγητό και ποτό συνεχίσαμε έως το πρωί.
Στην εκδήλωση ήταν μαζί μας και ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης ο οποίος πάντα είναι δίπλα στον κόσμο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Απολαύστε κάποιες φωτογραφίες και θα υπάρξει φωτογραφικό υλικό με  συνοδευόμενο βίντεο από όλη την εκδήλωση διαθέσιμο σε DVD.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αλιάρτου κ.Ντασιώτη και τον αντιπεριφειάρχη Στερεάς κ.Μπακομήτρο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.Θέλουμε να δώσουμε πολλά πολλά συγχαρητήρια στο χορευτικό της Καλλιθέας Θηβών για την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφανισή τους!!!!!!!!!!!!!!Να συνεχίσουμε την παράδοση κάθε χρόνο να συγκεντρωνόμαστε οι απανταχού Νεοχωρίτες στο πανηγύρι της Παναγίας,φέτος είμασταν 1000!!!του χρόνου περισσότεροι!!!!
Τέλος το Permissospress ευχαριστεί το Viotiashop.gr τη διαδικτυακή πύλη  του Νομού Βοιωτίας
για την κάλυψη της εκδήλωσης,επίσης θέλω να ευχαριστήσω  τον πιο δραστήριο σύλλογο γυναικών του Νομού μας  <<ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ>>για την άψογη οργάνωση και την φιλοξενία,
να ξέρετε είσαστε στις ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης