Το περίεργο (?) "σημάδι" στις 14 Αυγούστου, και η καταστροφή της Λιβαδειάς


Από τις 14/8 είχε προαναγγελθεί η καταστροφή στην περιοχή της Λιβαδειάς.
Μάλιστα είχε αναρτηθεί και σε πολλά ενημερωτικά site της περιοχής μας, viotia shop, permissos(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αλλά το είχα κάνει αναδημοσίευση και εγώ. 
Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι εγώ αρχικά αρνήθηκα την ορθότητα της δημοσίευσης και είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον δημιουργό του άρθρου
και επαγγελματία φωτογράφο, Χρήστο Λουκά από το studio HELEN στην Λιβαδειά. 
H ανάρτηση παρουσίαζε μία υπερφυσική λάμψη σε μια φωτογραφία ,ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ , που κάποιοι το ανέφεραν σαν Θεϊκό σημάδι. Στην προσωπική μου συνομιλία με τον εν λόγω φωτογράφο, που εκμυστηρεύτηκε μαρτυρία ντόπιου κατοίκου που μιλούσε για ένα πολύ άσχημο γεγονός που θα γίνονταν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή. Δυστυχώς η μαρτυρία επιβεβαιώθηκε χθες με τις φλόγες να κατακαίνε ένα μεγάλο μέρος γύρω από την Λιβαδειά και οι φλόγες να ζώνουν ακόμα και την πρωτεύουσα της Βοιωτίας. 
Αναλυτικά και η ανάρτηση παρακάτω...
Μοναδικό και υπερφυσικό φαινόμενο ?? στον Εσπερινό της Παναγίας στη Λιβαδειά
Δύο φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν σε απόσταση κλασμάτων δευτερολέπτου. Οι φωτογραφίες είναι από τον εσπερινό στην εκκλησία της παλιάς Παναγίας πάνω από την Κρύα Βρύση, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.
Μία λάμψη διακρίνεται στην μία φωτογραφία, η οποία δεν έχει ξανασυμβεί στον επαγγελματία φωτογράφο μας εδώ και χρόνια. Ούτε ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει ούτε ο πνευματικός που είδε την φωτογραφία. Κάτι συνέβει εκείνη τη στιγμή αλλά τι; Ήταν κάτι το φυσιολογικό ή μήπως κάποιο σημάδι. Κανείς εκείνη τη στιγμή δεν παρατήρησε κάτι.... μόνο ο φακός του φωτογράφου μας. Λένε ότι κάποια "σημάδια" φαίνονται μόνο στο φακό , εξάλλου δεν είναι πρώτη φορά που ο φακός φωτογράφου προδίδει πράγματα.
Πάντως ο φακός του φωτογράφου μας δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, συνέχισε να τραβαει άλλες 200 φωτογραφίες, και δεν παρατήρησε κάτι περίεργο. Φως σε εκείνο το σημείο δεν υπήρχε, δεν τραβήχτηκε άλλη φωτογραφία με φλας.
Οι απαντήσεις δικές σας.
distomo218.blogspot.gr

 permisospress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης