Tραγωδία σε Αλίαρτο και Μαυρομάτι-Δυο νεαρά παιδιά νεκρά-φωτο
LAMIASTARGR
lamiastar
Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο νεαρά παιδιά 20 και 17 ετών απο Αλίαρτο και Μαυρομάτι  , τα οποία έπεσαν με Ι.Χ αυτοκίνητο κάτω  απο  αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο  αρδευτικό κανάλι "Εσωτερική"στην Κωπαίδα κοντά στην Αλίαρτο.Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 5 άτομα,επέστρεφαν απο διασκέδαση στις 7:ΟΟ περίπου το πρωί σήμερα.Οι νεαροί πέφτοντας με το αυτοκίνητο στο κανάλι εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να πνιγούν οι δυο.Διερχόμενοι αγρότες μπόρεσαν και έσωσαν τα τρια παιδιά τραβώντας το αυτοκίνητο έξω απο το κανάλι.Οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και είναι εκτός κινδύνου.Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα το μαρτυρούν και τα εκκλησάκια,και μέτρα προστασίας δεν έχουν ληφθεί όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.
Όλοι στην Αλίαρτο και στο Μαυρομάτι  είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη,χάθηκαν δυο νεαρά παιδιά, αλλά και έντονα προβληματισμένοι,  και κάνουν λόγο για ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας στα κανάλια της Κωπαίδας.
 Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου ερευνά η τροχαία Λιβαδειάς.
.Aπότομη στροφή ίχνος προστασίας δεν υπάρχει

ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ  ΠΟΣΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ


Υγρός τάφος για 2 παιδιά στην Αλίαρτο. από LAMIASTARGR
lamiastar

al13al12al10al9al8al7al6al5al4al3al14al2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης