Τέρμα οι διακομιδές στην Αθήνα από τα νοσοκομεία Θήβας και Λιβαδειάς. Ταξίδι ολόκληρο θα κάνουν βαριά ασθενείς προς Λαμία , Λάρισα και Κόρινθο(video)


http:/lamiastar.gr

Στα νοσοκομεία Λαμίας, Λάρισας και Κορίνθου θα διοχετεύονται τα βαριά περιστατικά των δύο νοσοκομείων της Βοιωτίας σύμφωνα με το νέο σχέδιο που έχει εκπονήσει το υπουργείο Υγείας και θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβρη σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου. Η ροή των περιστατικών από Θήβα και Λιβαδειά προς Αθήνα σταματά και οι διακομιδές θα κατευθύνονται στα τρία περιφερειακά νοσοκομεία. Θα θρηνήσουμε θύματα λένε στην κάμερα του Star γιατροί και πολίτες.

«Θα θρηνήσουμε θύματα» δηλώνει στην κάμερα του Star ο γιατρός και πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου της Θήβας Εμανουήλ Σκουμπουρδής μετά το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ το οποίο αποκαλύπτει πως το υπουργείο υγείας σταματά τις διακομιδές των σοβαρών περιστατικών από τα νοσοκομεία της Βοιωτίας στα νοσοκομεία της Αθήνας.

«Δεν μπορεί ο χρόνος διακομιδής για ένα έμφραγμα να ξεπερνά τα 90 λεπτά» εξηγεί ο γιατρός και συμπληρώνει πως ήδη υπάρχει καθυστέρηση λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων.
Έκπληκτοι και οι πολίτες που ζητούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις και γενικό ξεσηκωμό για την κατάσταση στις δομές υγείας του νομού.
Την μεταφορά των περιστατικών στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Χαλκίδας θα ζητήσει ο δήμαρχος Θήβας Σπύρος Νικολάου από τον υπουργό υγείας Άδωνη Γεωργιάδη. Δηλώνει ωστόσο ανακουφισμένος αφού το νοσοκομείο της Θήβας δεν αλλάζει και μορφή και παραμένει ανοιχτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης