Έκκληση για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων


Ολοκληρώθηκαν, παρά τις δυσκολίες λόγω έλλειψης επαρκών ποσοτήτων τροφίμων,  οι διανομές του Σεπτεμβρίου στις 150 οικογένειες, που εξυπηρετούνται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων, χάρη στην αξιέπαινη προσπάθεια αρμοδίων υπαλλήλων του Δήμου, εθελοντών και αιρετών για την εξασφάλιση των προϊόντων.

Από τον μήνα Ιούλιο, που πραγματοποιήθηκαν οι προηγούμενες διανομές, μέχρι και το Σεπτέμβρη τα ράφια του παντοπωλείου παρέμεναν με ελάχιστα τρόφιμα, καθώς μειώθηκε αισθητά η προσφορά προϊόντων στα καλάθια του Παντοπωλείου, που έχουν τοποθετηθεί στα σούπερ μάρκετ και  τα σχολεία της πόλης γι’ αυτό το σκοπό.

Ιδιαίτερα σημαντική, σ’ αυτή τη διανομή, ήταν η βοήθεια επιχειρήσεων και συλλόγων που προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν είτε οικιοθελώς είτε μετά από αίτημα του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου με μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν και οι διανομές του Οκτώβρη ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάνουν έκκληση  προς όλους, για ενίσχυση με τρόφιμα.

Θυμίζουμε ότι μετά τα ταμεία των σούπερ μάρκετ της περιοχής υπάρχουν τα καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Επίσης καλάθια συλλογής τροφίμων βρίσκονται :
Στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Θήβας
Στα Δημοτικά  Σχολεία : 4ο, 5ο, 6ο, 7ο και 8ο
Στο  6ο Νηπιαγωγείο Θήβας

     Έστω και ένα προϊόν  αν αφήνουμε , βοηθάμε έναν άπορο συμπολίτη μας.

Θυμίζουμε επίσης ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγγελίδη και Πελοπίδου και είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα ,Τετάρτη και Παρασκευή από ώρα 10:00 μέχρι 12:00 και λειτουργεί με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντριών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλιάρτου
Τον  Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Θήβας
Την εταιρεία «Αυγά Βλαχάκης ΑΠΕΕ»
Την εταιρεία χονδρικού εμπορίου τυποποιημένων ζαχαρωδών προϊόντων «Ζαχαρής Χρ. Ιωάννης»
Την εταιρεία «Barilla Hellas ΑΒΕΕΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης