Εντυπωσιακά και με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια της Λίμνης Μουσών -Βίντεο


 Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τα  εγκαίνια του θαυμαστού  χώρου της Λίμνης  Μουσών  στην Άσκρη. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και ευχήθηκε καλές δουλειές στον ιδιοκτήτη του αναψυκτηρίου,μεταξύ των οποίων η αντιπεριφειάρχης Στερεάς κ.α Φανή Παπαθωμά,ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης,ο αντιδήμαρχος κ.Μαλέσης,και δημοτικοί σύμβουλοι.


«Έργο καρδιάς»

«Για μένα είναι ένα έργο καρδιάς», δήλωσε ο ο ιδιοκτήτης της Λίμνης Μουσών κ.Σωτήρης Τσιώρας και πρόσθεσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που  άρχισε να παίρνει «σάρκα και οστά». Πιστεύω, ότι είναι ένα έργο  που δίνει  ζωντάνια στην περιοχή μας ,στο Νομό Βοιωτίας,και  γενικότερα  σε όλη τη Στερεά Ελλάδα!!!
Την εκδήλωση πλαισίωνε ένας λαχταριστός μπουφές με τοπικά εδέσματα,άφθονο κρασί  που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί απο το εκπληκτικό χορευτικό της Άσκρης,και η βραδυά έκλεισε με την ξεχωριστή φωνή της Μαρίας Ζυγογιάννη και του Βαγγέλη Κούρτογλου σε ένα υπέροχο μουσικό οδοιπορικό.
Η Λίμνη Μουσών είναι ένας  υπέροχος  χώρος στην καρδιά της Βοιωτίας,  που το τελευταίο διάστημα  έχει γίνει στέκι και προσφέρει ωραίες, ξένοιαστες στιγμές σε όλον τον κόσμο.
Εμείς ευχόμαστε καλές δουλειές και κάθε επιτυχία! Η Λίμνη σας Περιμένει....

http://permisospress.blogspot.gr/
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης