Υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη Θήβα


Η τελευταία Κυριακή όπου τα καταστήματα και στη Θήβα παρέμειναν ανοιχτά, και όλη η πόλη γιόρτασε τις Άγιες Μέρες που πλησιάζουν. Γέμισε η Θήβα με χαρούμενες φωνές μικρών παιδιών αλλά και ξένοιαστα χαμόγελαν μεγάλων όπου έστω για λίγο ξέχασαν τα προβλήματα και γιόρτασαν όλοι μαζί σε όλο το κέντρο της Θήβας. Κόσμος πλημμυρισμένος από το Εμπορικό κέντρο της Θήβας, μέχρι και το κέντρο, την Πλατεία, τον Πεζόδρομο.

Η ΟΕΒΕ Θήβας καθώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έδωσαν μία ιδιαίτερη νότα γιορτών.

Η ΟΕΒΕ με τον μπουφέ αγάπης πρόσφερε εδέσματα, φαγητά, γλυκά και ποτά σε όλους στην πλατεία της Θήβας δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.  Σουβλάκια στην ψησταριά συνεχώς και ο κόσμος χαρούμενος απολάμβανε τους μεζέδες

Τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια διάχυτα σε όλη την πόλη. Ο Εμπορικός Σύλλογος φρόντισε να υπάρχει το τρενάκι των Χριστουγέννων και να κάνει βόλτα μικρούς και μεγάλους καθώς και να υπάρχει σε κάθε γωνία της πόλης και μία Χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Δήμαρχος κ.Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ.Χατζησταμάτης, ο βουλευτής κ.Μπασιάκος παραβρέθηκαν σε αυτή τη γιορτή και ένιωσαν τη χαρά του κόσμου. Ήταν μία υπέροχη ξεχωριστή ημέρα και οι πολίτες της Θήβας ευχαριστούν όσους φρόντισαν για αυτό.

Και του χρόνου οι φορείς της πόλης να είναι καλά να χαρίζουν στον κόσμο ξεχωριστές στιγμές.

Φωτογραφίες εδώ


Viotiashop


Δώρα και εκπλήξεις στο κέντρο της Θήβας από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης