Βράβευσε τους φοιτητές του ο Δήμος Αλιάρτου

 Με το αίσθημα της ικανοποίησης διάχυτο από  όλες τις μεριές για τον στόχο που εκπληρώθηκε αλλά και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο,συνεχίστηκε  για 3η συνεχόμενη Χρονιά η βράβευση των πρωτοετών φοιτητών του Δήμου Αλιάρτου.Η εκδήλωση αυτή καθιερώθηκε από την Νέα Δημοτική Αρχή το 2011 και αποσκοπεί στην επιβράβευση της μακροχρόνιας προσπάθειας που καταλήγει σε θετικό αποτέλεσμα
 Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Αλιάρτου έγινε, To   Σάββατο  28-12-2013, η ετήσια βράβευση των μαθητών που αποφοίτησαν από τα Σχολεία του Δήμου και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το σχολικό έτος 2012-13.
Επίσης έγινε  και η ετήσια τιμητική βράβευση εκπαιδευτικών που αποχώρησαν από την υπηρεσία ή συμβάλλουν με την δράση τους στην πρόοδο του Τόπου.
Τιμώμενοι εκπαιδευτικοί στην φετινή εκδήλωση ήταν οι:
1.    Dr Νικόλαος Κόλλιας. Πρόεδρος της εταιρείας Βοιωτικών μελετών, Μέλος της Ελληνικής Επιτροπής UNESKO, ιδρυτής της Βιβλιοθήκης Λεονταρίου του Δήμου μας, Συνιδρυτής του «Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου Αλιάρτου.
2.    Παπαδημητρίου Σπυρίδων. Μαθηματικός στο Λύκειο Αλιάρτου
3.    Μαντζιούρας Ηλίας.  τ. Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλίαρτου
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αλιάρτου κος Ντασιώτης Γεώργιος ,αναφέρθηκε στον δύσκολο κοινό αγώνα όλων, μαθητών ,γονέων και εκπαιδευτικών καθώς και στον κοινωνικό ρόλο του σχολείου.
Οι επιτυχόντες παρέλαβαν τιμητικό έπαινο, ενώ οι τιμηθέντες εκπαιδευτικοί τιμητική πλακέτα. OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης