Βραβεύτηκαν οι Αθλητές της Α.Γ.Ε.Βοιωτίας-βίντεο

 Στο Μαυρομμάτι τελέστηκε η βράβευση έντεκα αθλητών του συλλόγου Α.Γ.Ε.Β, παρουσία σημαντικών προσώπων τόσο των δήμων όσο και του αθλητισμού. To Permisospress βρέθηκε εκεί για να σας μεταφέρει αποκλειστικά μέσω οπτικοακουστικού υλικού τα όσα συνέβησαν. Ακολουθεί το δελτίου τύπου της Α.Γ.Ε.Β:

 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Α.Γ.Ε.Β.

Σε μια επιτυχημένη γιορτή , στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας ''Ντρόλλιας''στο Μαυρομμάτι , η Α.Γ.Ε.Β. βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες  του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2013.
1.    Ξυδώνα Νίκη . Πρώτη στο άλμα εις  μήκος στους Πανελλήνιους αγώνες Παμπαίδων-Παγορασίδων Α΄ στο Σχηματάρι.
2.    Ζιώγας Κων/νος . Τέταρτος στον ακοντισμό στους Πανελλήνιους αγώνες Εφήβων - Νεανίδων στην Λάρισα.
3.    Τσιώλης Φώτης . Τρίτος στην δισκοβολία στους στους Πανελλήνιους αγώνες Παμπαίδων-Παγορασίδων Α΄ στο Σχηματάρι.
4.    Ξυδώνας Γιώργος . Δεύτερος στον ακοντισμό στους διασυλλογικούς αγώνες.
5.    Ντασιώτης Θεοφάνης . Ένατος στον ακοντισμό στους Πανελλήνιους αγώνες Παμπαίδων-Παγορασίδων Α΄ στο Σχηματάρι.
6.    Χαλιμούρδας Ιωάννης . Συμμετοχή στο τελικό του ύψους στους Πανελλήνιους αγώνες Παμπαίδων-Παγορασίδων Α΄ στο Σχηματάρι.
7.    Κουτσούρης Ιωάννης . Συμμετοχή στην δισκοβολία στους Πανελλήνιους αγώνες  Παίδων -  Κορασίδων στα Τρίκαλα.
8.    Δέδε Ασπασία . Πρώτη στον ακοντισμό στους διασυλλογικούς αγώνες.
Επίσης βραβεύθηκαν οι ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου :
•    Πανούσης Βασίλειος στο άλμα εις μήκος
•    Χαλιμούρδας Κων/νος στα 50 μέτρα
•    Μαλέση Μαριντίνα στα 50 μέτρα.

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Κ.Γεώργιος Ντασιώτης , οι Αντιδήμαρχοι Αραπίτσας Γιώργος , Ξυδώνας Δημήτριος , Μαλέσης Κων/νος , Ζυγογιάννης Αθανάσιος , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ,  οι πρόεδροι του Πινδάρου Θηβών και του Ερμή Σχηματαρίου  , ο τεχνικός σύμβουλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Μπεκρής Σπύρος  και η πρωταθλήτρια Ελλάδος Κατερίνα Σύρου.
Η Α.Γ.Ε.Β. απένειμε στον Δήμαρχο Αλιάρτου Κ.Γεώργιο Ντασιώτη αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στο σύλλογο.

Το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε.Β.ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης