Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τη Δόμνα Σαμίου στα Βάγια Βοιωτίας-βίντεο-φωτο

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
<< ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ>>
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Παλαιό Ελαιοτριβείο  στα Βάγια η μεγάλη Πολιτιστική - Φιλανθρωπική Εκδήλωση  αφιερωμένη στην Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Δόμνα Σαμίου που διοργάνωσαν το Δ.Σ του Ενοριακού  Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας της Αγίας Τριάδος Βαγίων,Ο Σύλλογος Γυναικών Βαγίων << Η ΣΦΙΓΓΑ>>  και τα χορευτικά συγκροτήματα υπό τη διεύθυνσή της κ.Θεώνης Κοτσιοπούλου.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν πρώτον  να παρουσιαστεί όσο είναι δυνατόν ενα μέρος από την πορεία της Δομνας Σαμίου στην Ελληνική Μουσική Σκηνή,που με την φωνή της άφησε την σφραγίδα της στην σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα βγάζοντας από τη λήθη το  Ελληνικό Παραδοσιακό Τραγούδι, και δεύτερον να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο που επιτελει ο Ι.Ν.Αγίας Τριάδος Βαγίων μέσα στην τοπική κοινωνία, αφού κάθε μηνά δίδει σε 30 και πλέον οικογένειες τρόφιμα ,κάθε Κυριακή έτοιμο μαγειρευμενο φαγητό συν οι έκτακτες ανάγκες. Έτσι οι  όλοι οι παρευρισκόμενοιόταν προσέρχονταν  έφεραν μαζί  τους τρόφιμα   που πραγματικά ήταν πάρα πολλά ,μαζευτεικαν από το Ε.Φ .Τ και πραγματικά θα  βοηθήσουν  πάρα πολλή στη δραστηριότητα αυτή. 
Στη Εκδήλωση παρακολούθησαν ο εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη μας αιδεσ. Πρωτ. π.Κωνσταντίνος Τσίωλης , ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου Σπυρίδων, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε.Βαγων Σωτ.Δρένιος μ ο πρόεδρος της Τ.Κ.Βαγίων Ευάγγελος Παπαλουκάς , οι σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος της Εκδήλωσης προσφέρθηκαν σε όλους τους  παρευρισκόμενους γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους οργανωτές  και ιδιαίτερα στην κ. Θεώνη Κοτσιοπουλου για την ετοιμασία του υλικού για την Δόμνα Σαμίου αλλά και στα  χορευτικά συγκροτήματα που με την καθοδήγηση της πραγματικά μας έκαναν υπερήφανους ,
Ευχαριστούμε και τον Δημήτριο Παπαθεοδοσίου και το permissos blong για την διαφήμηση καθώς και την κάλυψη της όλης Εκδήλωσης.

το Δ.Σ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ Ι.Ν.ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ
 

 
 

OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης