Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης :Αφέλεια ή στημένη προβοκάτσια ;

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Αφέλεια ή στημένη προβοκάτσια ;

    Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι με αφορμή μια φαινομενικά αφελή ως προς την έμπνευση και εξωθεσμική ως προς την διαδικασία κατάθεσης πρόταση, σε σχέση με την δημιουργία χώρου υποδοχής προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, εξελίσσεται μια προσχεδιασμένη προσπάθεια προβοκάτσιας κατά της παράταξής μας, με έντονα στοιχεία λαϊκισμού και καλλιέργειας τοπικιστικού διχαστικού παροξυσμού, για ένα θέμα που έχει Εθνικές διαστάσεις.
    Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο, υπεύθυνοι είμαστε αποκλειστικά εμείς, και κυρίως αυτοί που έχουν το “τιμόνι” του Δήμου στα χέρια τους. Οποιαδήποτε προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών σε τρίτους είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού και οδηγεί το Δήμο μας σε μεγαλύτερη υποβάθμιση και οπισθοδρόμηση ! ! !
    Η παράταξη μας από την προεκλογική περίοδο έως και σήμερα δίνει και θα συνεχίσει να δίνει αγώνα υπέρ των συμφερόντων των Δημοτών μας και του Δήμου μας με συνέπεια, βασισμένη επάνω σε θέσεις και αρχές, που αποτελούν την δική μας πρόταση για το Δήμο.
    Ατομικές επιλογές και τυχοδιωκτικού χαρακτήρα ευκαιριακές πρωτοβουλίες, είναι έξω από τα πλαίσια λειτουργίας της παράταξής μας.
    Αυτό που μας ενώνει είναι οι κοινές μας αντιλήψεις και προσπάθειες για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας και έτσι θα συνεχίσουμε, απερίσπαστοι από εφήμερες και ευκαιριακές πολιτικές συμμαχίες, που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του προσωπικού συμφέροντος.
    Η δική μας πρόταση έχει ως όραμα ένα Δήμο αυτοδύναμο, πρωτοποριακό, με οικονομική αυτοτέλεια, κοινωνική δικαιοσύνη και με πρωταγωνιστικό ρόλο στον πολιτιστικό και τουριστικό τομέα στην περιοχή μας, όπως ονειρευόμαστε όλοι και δικαιούται λόγω της θέσης που κατέχει διαχρονικά η ΘHBA, με βάση την ιστορική της αναφορά.
Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης » http://permisospress.blogspot.gr/2016/07/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης