Συνεδριάζει το Δ.Σ. Δήμου Θηβαίων-Δείτε τα θέματα


Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 15206/14-7-2016 πρόσκληση για την 15η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. Βαγίων στις  18  ΙΟΥΛΙΟΥ του 2016, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 20:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1ο.    Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας «ΕΛΙΚΩΝΑΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ» και ορισμός εκπροσώπων.

2ο.    Έγκριση για τη σύναψη σύμβασης με τις εταιρίες : «ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος και Νεκτάριος Ο.Ε.»  και «ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΕΠΕ» για την ολοκλήρωση της διαδικασίας νόμιμης διαχείρισης Οχημάτων Τέλους Κυκλοφοριακής Ζωής».

3ο.    Έγκριση της β’ αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ)» (σχετ.  η υπ’ αριθ. 49/2016 απόφαση του Δ.Σ. του ΔΟΘ).

4ο.    Έγκριση της γ’ αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Δ. Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ). (σχετ. η υπ’ αριθ. 63/2016 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΘ).

5ο.    Λήψη απόφασης για την έγκριση χώρου στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων ΤΑΞΙ στην πλατεία των Αγίων Θεοδώρων και στη συμβολή των οδών Αγ.Αθανασίου και Θρεψιάδη στη Θήβα. (σχετ. η υπ’ αριθ. 72/2016 Απόφαση της Επ.Π.Ζ.).


6ο.    Έγκριση για την παραχώρηση ενάμιση (1 1/2) μέτρου στην πρόσοψη όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται επί της οδού Επαμεινώνδα και στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας και για την παραχώρηση Κοινόχρηστου Χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων πάνω στα «ντέκ» της οδού Επαμεινώνδα.

7ο.    Έγκριση μελέτης της πράξης με τίτλο : "Ανάπλαση της πλατείας Κεραμοπούλου Δήμου Θηβαίων".

8ο.    Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Ανάπλαση της πλατείας Κεραμοπούλου Δήμου Θηβαίων", στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 06 «Προστασία του Περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα».

9ο.    Λήψη απόφαση  επί της αλλαγής της παραγράφου 5 του σχεδίου του πρωτόκολλου παράδοσης - παραλαβής για τη δωρεά από την Ενεργειακή ΜΑΡΙΣΤΙ Ανώνυμος Εταιρεία του έργου :  "Κατασκευή γηπέδου Τ.Κ. Ελλοπίας" 

10ο.    Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Βελτίωση Οδοποιίας Αμπελοχωρίου».

11ο.    'Έγκριση Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΒΑΓΙΩΝ 2016»

12ο.    Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου : " Βελτίωση Δημοτικών Οδών Δήμου Θηβαίων 2015".

13ο.    Έγκριση παράτασης εργασιών για το έργο : «Ανακατασκευή λεβητοστασίου και συμπλήρωση υποδομών Δημοτικού Σταδίου Θήβας».

14ο.    Έγκριση μελετών για επεκτάσεις Φ.Ο.Π. στην Δ.Ε Θηβών, στην οδό Βυζαντίου στην περιοχή Αγ. Θεοδώρων στην Θήβα.

15ο.    Ανάκληση της υπ’ αριθ. 108/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί παραχώρησης μιας θέσης απαγόρευσης στάθμευσης έξω από την οικία του Θανάσου Σπυρίδωνα επί της οδού Θίσβης, λόγω αποβίωσης του δικαιούχου.

                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                    ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
         

http://permisospress.blogspot.gr/2016/07/blog-post_884.html

            ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης