Ρομά χτύπησαν τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων


Στο απροχώρητο έχει φτάσει πλέον η κατάσταση με τους ρομά στην Αλίαρτο.


Πριν λίγο μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress, δεν δίστασαν να επιτεθούν και να ξυλοκοπήσουν τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη.
Το  άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα όταν ο δήμαρχος συνοδεία του αντιδημάρχου κ.Αραπίτσα και του δημοτικού συμβούλου κ.Ζαχαρόπουλου,επισκέφθηκαν τον χώρο πάνω απο το κλειστό Αλιάρτου όπου εχουν στατοπεδεύσει ομάδες ρομά,για να συνομιλήσουν μαζί τους για την απαράδεκτη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει στην περιοχή, ενοχλώντας τους περίοικους με τις φασαρίες τους και τη δυνατή μουσική.
Ξαφνικά   30 περίπου μεθυσμένοι ρομά επιτέθηκαν στους τρεις άνδρες με χτυπήματα και απειλές,τραυματίζοντά στους ευτυχώς ελαφρά.
Οι ρομά έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων και των περαστικών που ζητούν επιτέλους να βρεθεί λύση.
ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ
* Σύμφωνα με  τελευταίες πληροφορίες  ένας εκ των δραστών εντοπίσθηκε και συνελήφθη απο την Αστυνομία οπου και τον μετέφεραν στο Α.Τ. Λιβαδειάς.
Πλέον είναι θέμα χρόνου  να βρεθούν και οι υπόλοιποι ένοχοι οι οποίοι είναι γνωστοί στη τοπική κοινωνία.http://permisospress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης