Αλήτες, κλέφτες άφησαν πέντε χωριά του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων χωρίς νερό-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


“Μόνο μια λέξη μπορεί να πει κανείς για την πράξη των ασυνείδητων δραστών: Ντροπή! Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας πράξης που εμφανίζει σοβαρά συμπτώματα εκφυλισμού της κοινωνίας.
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους πως μπορεί κάποιοι να κλέβουν αντικείμενα αφήνοντας χωρίς νερό τη Δ.Ε. Θεσπιέων του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων και συγκεκριμένα τα χωριά  Μαυρομμάτι,Θεσπιές,Λεοντάρι,Άσκρη και Νεοχώρι.
Δυστυχώς ασυνείδητοι κλέφτες δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στο αντλιοστάσιο στο Κεφαλάρι Μαυρομματίου,αφαιρώντας  μετασχημαστιστές της ΔΕΗ και καταστρέφοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
Η καταστροφική μανία των κλεφτών ήταν τόση που διέλυσαν στην κυριολεξία την όλη εγκατάσταση με συνέπεια να προκληθεί μεγάλη οικονομική ζημιά τόσο στη ΔΕΗ, όσο και στο Δήμο προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Η αποκατάσταση της υδροδότησης απο τις μεγάλες καταστροφές στο αντλιοστάσιο  αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά απο δύο ημέρες. Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ. Ντασιώτης, βρίσκεται απο το πρωί στο σημείο συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.Αραπίτσα και Μαλέση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
Προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Ασφάλεια Λιβαδειάς.http://permisospress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης