Θέμης Χειμάρας/Αντιπεριφερειάρχης/ΔΤ_Δικτύωση για τη ΓΕΦΥΡΑ κ το ΚΥΕ της ΠΣΤΕ στην ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού

Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 03 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση Εργασίας & Δικτύωσης για τις Δομές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

«ΓΕΦΥΡΑ» και «ΚΥΕ» στην Π.Ε. Βοιωτίας.

Συναντήσεις με επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς, και διευρυμένη σύσκεψη εργασίας, πραγματοποιήθηκε εχθές Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας, από τους εκπροσώπους των δομών της περιφέρειας, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Θέμη Χειμάρα.

Τα στελέχη της «ΓΕΦΥΡΑΣ» και του «ΚΥΕ» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανοίγονται σήμερα στην κοινωνία της Βοιωτίας, προκειμένου να υπάρξει άμεση συνεργασία και δικτύωση με τους τοπικούς φορείς επιχειρηματικότητας, και για να χαρτογραφήσουν και να καταγράψουν τις ανάγκες κοινωνικών Δομών και Φορέων που δεν μπορούν άλλες δομές να καλύψουν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θέμης Χειμάρας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας & Περιβάλλοντος Ιωάννη Ταγκαλέγκα και τα στελέχη της ΓΕΦΥΡΑΣ και του ΚΥΕ, συναντήθηκε αρχικά με τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο. Ακολούθησε συνάντηση στο Επιμελητήριο της Βοιωτίας με τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαο Κουδούνη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Αθανάσιο Καλογρηά. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τεχνική συνάντηση εργασίας στην έδρα της Π.Ε. Βοιωτίας στην οποία συμμετείχαν τα Κέντρα Κοινότητας και οι Κοινωνικές Δομές των δήμων του Νομού. Την σύσκεψη συντόνισε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Φανή Παπαθωμά.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Χειμάρας δήλωσε:

«Στο επίκεντρο της Περιφέρειας μας τοποθετούμε τον άνθρωπο. Ο πολίτης θα βρει στήριξη μέσα από τη δομή “Γέφυρα” και η επιχείρηση από τη δομή “KYE”. Η Στερεά Ελλάδα γίνεται πιο στέρεα από ποτέ γιατί κύριο μέλημα της είναι οι άνθρωποι.

Είναι η πρώτη μέρα που η ΓΕΦΥΡΑ και το ΚΥΕ βγαίνει εκτός των κεντρικών της. Τα στελέχη τους άρχισαν σήμερα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, ο οποίος μας δέχθηκε, και με τον οποίο συνεργαστήκαμε πάνω στην χαρτογράφηση και την πραγματική απεικόνιση των αναγκών που καλύπτει ο ίδιος και η Μητρόπολη. Δηλώνω την ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό μου προς το πρόσωπό του και το έργο του.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά την Αντιπεριφερειάρχη κ. Φανή Παπαθωμά για το συντονισμό της τεχνικής συνάντησης με τους κοινωνικούς φορείς και δομές, καθώς και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Βοιωτίας, τον Πρόεδρο του ΣΒΣΕ και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου για την πάντα άψογη συνεργασία μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης