ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Ξεκινά ο έλεγχος των φακέλων-Πρώτες ενδείξεις για λάθη, οριστικούς πίνακες

http://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-3k2018-xekina-o-elegchos-ton-fakelon-protes-endixis-gia-lathi-oristikous-pinakes/
Σε περίπου τρεις εβδομάδες με ένα μήνα θα μπορούμε, σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ που μίλησαν στηνaftodioikisi.gr, να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με την εξέλιξη των ελέγχων που αφορούν την Προκήρυξη 3Κ/2018 για τις 8.166 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Συγκεκριμένα, καθώς οι πρώτοι έλεγχοι των δικαιολογητικών των 8.166 επιτυχόντων των προσωρινών πινάκων ξεκινούν, σύμφωνα με πληροφορίεςτις επόμενες ημέρες, έως τα μέσα Μαΐου θα γνωρίζουμε σε σημαντικό βαθμό:

Πρώτον, ποιο είναι το ποσοστό των υποψηφίων που έχουν δηλώσει «λάθος» ή λάθος στοιχείων, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τους οριστικούς πίνακες. Ήδη, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, οι πρώτες ενδείξεις κυρίως από τους δήμους αλλά και από την Ανεξάρτητη Αρχή είναι ότι, το ποσοστό αυτό θα είναι μεγάλο χωρίς όμως να μπορεί να προσδιοριστεί το ύψος του. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές του ΑΣΕΠ, τονίζουν ότι αριθμοί που κυκλοφορούν από διάφορες πλευρές είναι αυθαίρετοι και μόνο ως εικασίες μπορούν να εκληφθούν.

Δεύτερον, που είναι σε συνάρτηση με το πρώτο, το πότε θα εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα. Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, το νωρίτερο που μπορούμε να αναμένουμε τους οριστικούς πίνακες είναι στα τέλη Ιουνίου, αλλά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αυτό να γίνει ακόμη και τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, εφόσον τα λάθη στις αιτήσεις είναι πολλά. Κι αυτό γιατί η διαδικασία που ακολουθείται από τους περίπου 80 με 90 ελεγκτές του ΑΣΕΠ είναι η εξής: Ελέγχονται όλοι οι φάκελοι των 8.166 επιτυχόντων των προσωρινών πινάκων και σε περίπτωση αποκλεισμού υποψηφίου, εξετάζεται ο φάκελος του πρώτου από τους πίνακες επιλαχόντων. Αν και αυτός δεν έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, η διαδικασία συνεχίζεται με τον επόμενο κοκ. Είναι, λοιπόν, αυτονόητο ότι άλλος είναι ο χρόνος που θα απαιτηθεί αν έχουν κάνει λάθος, για παράδειγμα, 1.000 από τους 8.166 επιτυχόντες και άλλος 4.000, καθώς στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστεί να ελεγχθούν τουλάχιστον 9.166 φάκελοι, ενώ στη δεύτερη πάνω από 14.000.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο των υποψηφίων είναι 128.851, κάτι που σημαίνει ότι επιτυχών θα είναι 1 στους 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης