Μεγάλη καμπάνια τουριστικής προβολής της ΘήβαςΕγκρίθηκε με το υπ’ αρ. πρωτ. 3370/20-3-2018 έγγραφο του Ε.Ο.Τ. το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2018, όπως αυτό προτάθηκε από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δ. Θηβαίων και εγκρίθηκε με την υπ’ αρ. 45/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεκα (11) δράσεις, που θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θα ορίσει η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης.

Για την υλοποίηση των δράσεων έχει εξασφαλιστεί από την Οικονομική Υπηρεσία Δ. Θηβαίων χρηματοδότηση ύψους 40.204,00 ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ 2018
Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού Τουριστικού marketing και προβολής
Δημιουργία Ταυτότητας και Εφαρμογές Ταυτότητας
Δημιουργία Πανοραμάτων 360ο στην Τουριστική Ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων (εικονική περιήγηση)
Δημιουργία Mobile Application για την προβολή των σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος και τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών
Δημιουργία Τουριστικών Θεματικών Προωθητικών videos
Δημιουργία-εκτύπωση Έντυπου υλικού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος (Τουριστικός Οδηγός, Φυλλάδια, Καρτ ποστάλ, Χάρτες τσέπης, Χάρτες σε πινακίδες )
Δημιουργία Φωτογραφικού Υλικού
Δημιουργία, διαχείριση και παραγωγή περιεχομένων για τον τουρισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Εκδηλώσεις- events
Προβολή Δράσεων
Συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Μετά την έγκριση του Προγράμματος από τον ΕΟΤ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δ. Θηβαίων κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Θηβαίων στοχεύει στην προβολή και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, αξιοποιώντας κυρίως τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, με στόχο την αποτελεσματική προσέλκυση νέων επισκεπτών, την αναβάθμιση της παρεχόμενης πληροφόρησης και εξυπηρέτησης αυτών και κατ΄επέκταση την ενίσχυση των επιχειρήσεων του ευρύτερου τουριστικού κλάδου και των ευρύτερων ωφελειών της τοπικής κοινωνίας. Σε λίγο καιρό θα έχουμε σε λειτουργία και τη νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων, που θα αποτελέσει ένα χρήσιμο και ισχυρό εργαλείο για την προβολή της περιοχής μας.

Ευχαριστώ θερμά τη Γενική Γραμματέα Τουρισμού κ. Ευρυδίκη Κουρνέτα, τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. κ. Κωνσταντίνο Τσέγα και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Θηβαίων που ενέκριναν το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής, τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου και την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου που εξασφάλισαν τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση των δράσεων, τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου που συνεργάστηκαν για τη σύνταξη του Προγράμματος και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ. Θ. που ενίσχυσε με προτάσεις το Πρόγραμμά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης