Πρόσκληση ενδιαφέροντος για διάθεση καυσόξυλων από τον Δήμο Αλιάρτου

Ο Δήμος Αλιάρτου προκειμένου να στηρίξει τις σχολικές μονάδες, οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της υποχρηματοδότησης τους από το κράτος, παραχωρεί στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας ξύλα καύσης διαφόρων ειδών (ιτιές, πλατάνια κτλ), που προέρχονται από τον καθαρισμό του Λοφίου ποταμού, προκειμένου η Επιτροπή Παιδείας να τα διαθέσει. Τα έσοδα από την εκποίηση θα κατανεμηθούν σε όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης. Τα ξύλα βρίσκονται στο Δημοτικό παρκινγκ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν κλειστές προσφορές για το σύνολο των καυσόξυλων. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 14:30 εντός του Δημοτικού καταστήματος Αλιάρτου, ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας. Η προσφορά θα είναι ανά τόνο καυσόξυλων και ο πλειοδότης δεσμεύεται να παραλάβει όλη την ποσότητα των καυσόξυλων. Η εξόφληση θα γίνει μετρητοίς.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης