ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

e-mail: oebethivas@yahoo.gr

www.oebethivas.blogspot.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 3 ΚΑΙ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΒΕ)

ΚΑΙ ΦΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ).

ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΤΟΝΙΣΑΝ:

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ.

ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ.

ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ(ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΕΤΙΑΣ).


ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.


ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ , ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ

ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΕΩΣ ΑΥΤΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ (ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΩΝ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης