Νεκροί οι 2 δραπέτες - Βγήκαν αληθινές οι πηγές μας


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ PERMISSOSPRESS ΠΡΩΤΟΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ
ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ  TΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Συμβαίνει τώρα: νεκροί οι δύο μακελάρηδες. από νωρίς οι πηγές μας είχαν ενημερώσει ότι είναι θέμα ωρών αν και ήθελαν να μας διαψεύσουν.
Μας ενημέρωσαν ότι τους δραπέτες τους σκότωσαν στην περιοχή Αμπέλια  Αιτωλοακαρνανίας μετά από πολλές ανταλλαγές πυροβολισμών.

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο σε χαράδρα της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούσαν τις τελευταίες ημέρες στην Τριχωνίδα, και εντόπισαν τους δύο κακοποιούς να κινούνται πεζοί.

Όταν τους ζήτησαν να παραδοθούν, οι κακοποιοί όχι μόνο αρνήθηκαν αλλά άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή ανταλλαγή πυρών και τελικά οι δύο δραπέτες να πέσουν νεκροί από τις σφαίρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο σημείο έγινε κυριολεκτικά μάχη, αφού όπως λένε, άκουγαν για αρκετά λεπτά της ώρας ριπές αυτομάτων όπλων.
Επίσης, οι δραπέτες των φυλακών είχαν λάβει μέρος και στην ένοπλη ληστεία που έγινε τον Μάιο σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος στη Λάρισα και το ποσό που είχαν αποσπάσει ήταν περίπου 960.000 ευρώ.Αυτό σύμφωνα με πληρόφορίες είναι άλλο ένα όπλο που τους βοηθάει ώστε να μπορούν να συντηρηθούν και να επιβιώσουν.
Δεκάδες αστυνομικοί σαρώνουν την περιοχή για να εντοπίσουν και τους άλλους επικίνδυνους δραπέτες ενώ μέχρι στιγμής  μεταξύ των νεκρών δεν βρίσκεται  ο πιο επικίνδυνος ο Κόλα. Υπενθυμίζεται ότι οι δραπέτες έχουν σκοτώσει μια 24χρονη κοπέλα στην Κόρινθο καθώς κι έναν 37χρονο αστυνομικό σε συμπλοκή στην περιοχή του Διστόμου.
Η νύχτα θα είναι πολύ μεγάλη για τους αστυνομικούς μας, ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί σε όλη την περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας μέχρι την περιοχή Αργυρό Πηγάδι.

O πρώτος νεκρός
Ο 25χρονος LIKA  EDISON του HASIS ή HASIZ και της NAFIE , ο οποίος γεννήθηκε την 04-04-1988 στην Αλβανία.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ
Ο 41χρονος MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ (Ον) ADMIR ή KRISTAQ του AZEM ή AINET ή AINER και της MARIA , ο οποίος γεννήθηκε την 01-08-1972 στην Αλβανία.
murati
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ Permissospress
Να ευχαριστήσουμε τον δημοσιογράφο και συνεργάτη του Permissospress και Viotiashop Δημήτρη Σκαρτσιούνη που έδωσε πρώτος πανελλαδικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ όπως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την έκβαση της υπόθεσης των Αλβανών δραπετών.
Εmail: dimskarts@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης