Ο ΘΗΒΑΙΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ !!!

 Το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου και ώρα 18.00 ο Γνωστός Θηβαίος Μαραθωνοδρόμος αλλά και Κολυμβητής και Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής τού Προσφυγικού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ Γιάννης Γερονικολός , συμμετέχει στον Αγώνα Κολύμβησης Διάπλους ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥφιλοδοξώντας να διακριθεί όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια πού αγωνίζεται εντός και εκτός Ελλάδος είτε σε Μαραθώνιους Αγώνες , είτε σε Κολυμβητικούς Αγώνες .
Μαζί με τον Γιάννη Γερονικολό ταξιδεύουν στην Πάρο για να λάβουν μέρος στον Κολυμβητικό Αγώνα και άλλοι Θηβαίοι Αθλητές , ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι τα τελευταία χρόνια   στον Αγώνα αυτό πού έχει γίνει Θεσμός στο Νησί συμμετέχουν σπουδαία ονόματα από τον χώρο τής Κολύμβησης  και από το Εξωτερικό .
Εθιμοτυπικά μετά τον διάσημο Κολυμβητικό Αγώνα τού Νησιού , θα ακολουθήσουν βραβεύσεις Κολυμβητών και Δεξίωση με πλούσια εδέσματα Θαλασσινά , Ποτά , Γλυκίσματα παραδοσιακά για όλους τούς παρευρισκόμενους Αθλητές - Κολυμβητές , αλλά και Θεατές Ντόπιους  και Τουρίστες , παρουσία των τοπικών Αρχών .

Τό ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ μέσω συνεργάτιδας πού θα βρίσκεται στο Νησί θα καταγράψει την Αθλητική Κολυμβητική Εκδήλωση και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα την αναδείξει  μέ πλούσιο Φωτορεπορτάζ .
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ 
Email:sovdim@hotmail.comΔιάπλους Κολύμβησης Πούντα - Αντίπαρος στις 6 Ιουλίου 2013ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ξεκίνησε από μια ιδέα πριν μερικά χρόνια σε μια παρέα στο Yannis Place και εξελίχθηκε σε θεσμό του καλοκαιριού στο νησί. Κάθε χρόνο ο διάπλους Πάρου - Αντιπάρου κερδίζει σε αξία, δημοτικότητα και συμμετοχή.

Φέτος, έκτη χρονιά που συνδιοργανώνεται, από το Ναυτικό Όμιλο Αντιπάρου και το Δήμο Αντιπάρου, φιλοδοξεί να κερδίσει και πάλι τις θετικές εντυπώσεις. Ο φετινός διάπλους θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου με ώρα έναρξης 18:00.


Πληροφορίες για συμμετοχές:
Διάπλους Κολύμβησης Πούντα - Αντίπαρος, Σάββατο 6 Ιουλίου στις 18:00
Απόσταση: 1.453 μέτρα
Χωρίς περιορισμό στο στυλ κολύμβησης.
Τα βοηθήματα -μάσκες, αναπνευστήρες, βατραχοπέδιλα, κ.λπ.- επιτρέπονται μεν, εκτός συναγωνισμού δε.

Πληροφορίες για συμμετοχή:
Τηλ. 6977991537

Συνδιοργάνωση:
Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου και Δήμος Αντιπάρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης