ΤΕΛΟΣ Ο ΠΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΒΑ
Η λακωνική δήλωση του πρώην προέδρου ήταν ότι αν συνέχιζα πάλι ο Πλατής θα ήταν προπονητής!

Ο Τάκης Πλατής δήλωσε ότι ευχαριστεί όλο το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ για την άψογη συνεργασία που είχαν αυτούς τους 18 μήνες, τους βοηθούς του Δημήτρη Μπούτσικο, Κωνσταντίνο Ρωμανό και Παντελή Μεαγαρίτη. Ευχαριστεί όλους τους φροντιστές της ομάδας που φρόντιζαν το γήπεδο τα ρούχα των παιχτών και που ήταν πάντα στο πλευρό του. Ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε όλο το διάστημα που ήταν στο πάγκο της ομάδας αφού όλοι μαζί κατάφεραν πολλά.

Ευχαριστεί ένα παντοτινό αδερφικό φίλο του που με δική του πρωτοβουλία ήρθε, πρόκειται για τον γενικό αρχηγό Θανάση Καραμάνο. Τους υπευθύνους του γραφείου τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ και όλους τους δημοσιογράφους που ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το μακρύ διάστημα.

Δηλώνει ότι μένει μια πικρία ότι η ομάδα δεν πέτυχε τον μεγάλο της στόχο που ήταν η άνοδος στην Γ΄ Εθνική αλλά ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε αυτήν προσπάθεια και ξαναήρθε στο γήπεδο. Τέλος δηλώνει ότι η Θήβα σύντομα θα βρεθεί εκεί που της αξίζει και ότι ο γίγαντας έχει ξυπνήσει πλέον.

Για την οικογένεια Βυλλιώτη δηλώνει ότι είναι η πρώτη φορά που γνώρισε τέτοιους ανθρώπους που δεν του χάλασαν χατίρι ποτέ και ότι είναι ευγνώμον που ο Θεός τον αξίωσε να συνεργαστεί με την οικογένεια Βυλλιώτη. Τέλος δηλώνει ότι ανάμεσα σε αυτόν και στην οικογένεια υπάρχει αδελφική αγάπη και ότι ο πάντα θα τους έχει μέσα στην καρδιά του.

Ήρθα σαν φίλος της ομάδας και φεύγω οπαδός

Εις το επανιδείν!

Τάκη σε ευχαριστούμε για όλα και η πόρτα του συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης