«Γιαγιά τα χρήματα που σου δώσαμε ήταν πλαστά... », είπαν οι απατεώνες!Εμφανίστηκαν ως τραπεζικοί υπάλληλοι και πήραν τη σύνταξη της ανυποψίαστης γριούλας.

Απίθανα πράγματα σκαρφίζονται οι επαγγελματίες απατεώνες που στοχεύουν κυρίως ανήμπορους ηλικιωμένους.

Έτσι έγινε και στη Χαλκίδα όταν χτύπησαν την πόρτα της ηλικιωμένης που μόλις επέστρεψε από την τράπεζα, που είχε πάει για να πάρει τη σύνταξή της.

Οι δυο καλοντυμένοι και ευγενικοί κύριοι, οι οποίοι προφανώς είχαν παρακολουθήσει τη γιαγιά από την τράπεζα, της συστήθηκαν ως τραπεζικοί υπάλληλοι και της είπαν ότι έγινε κάποιο λάθος με τα χρήματα της σύνταξης.

Οι απατεώνες την ενημέρωσαν ότι ο ταμίας της τράπεζας της έδωσε κατά λάθος πλαστά χαρτονομίσματα και ότι αυτοί ήταν εκεί για να τα αντικαταστήσουν με τα γνήσια. Οι "μαϊμού" τραπεζικοί της ζήτησαν μάλιστα συγνώμη για την ταλαιπωρία και έφυγαν.

Φυσικά έγινε ακριβώς το αντίθετο και έτσι η γιαγιά βρέθηκε να έχει ολόκληρο το ποσό της σύνταξης σε πλαστά χαρτονομίσματα. Δυστυχώς όμως το κατάλαβε αργά, δηλαδή όταν πήγε να κάνει τα πρώτα της ψώνια.http://permisospress.blogspot.gr/2016/01/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης