To Permissospress στον "Μύλο των Ξωτικών" ΦΩΤΟ

Το Permisospress στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας μας,δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί!!!

 Ο «Μύλος των Ξωτικών» ακολούθησε με επιτυχία τα χνάρια της  «Ονειρούπολης της Δράμας». Έτσι τον Δεκέμβρη του 2011, ο ιστορικός Μύλος Ματσόπουλου, εξαιρετικά αναπλασμένος, άνοιξε τις πύλες του και έκτοτε αποτελεί κάθε χρόνο  και για όλη την περίοδο των γιορτών το σπίτι των ονείρων, του κεφιού και της χαράς μικρών και μεγάλων, όχι μόνον για την πόλη και την περιοχή των Τρικάλων αλλά και για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από παντού.Με το μαγικό όνομα «Μύλος των Ξωτικών» και περιτριγυρισμένα από χειμερινά spots τα Τρίκαλα διεκδικούν τον ρόλο της χριστουγεννιάτικης εγχώριας Disneyland. Δεν είναι μόνο τα χίλια-δυο ευφάνταστα spots, αλλά και ένα καλοπροαίρετο background που φτιάχνει ατμόσφαιρα στην πόλη. Ακόμα και ο καιρός συναινεί στο κατάλληλο mood για να αισθανθείς καλά-καλά το παραμυθένιο κλίμα. Περνώντας από το Κάστρο των Ιπποτών στο Μαγεμένο Δάσος είναι αδύνατον να μην ευχηθείς να »μικρύνεις» – έστω και με ένα ταχυδακτυλουργικό τρικ από αυτά που θα δεις- για να τρυπώσεις μέσα και να διασκεδάσεις με την ησυχία σου.
Ο Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, λειτουργεί από τις 27 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2016, καθημερινά 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.
Το πάρκο Ματσοπούλου -πλέον διάσημο και ως Μύλος των Ξωτικών- φωτίζει από μακριά σαν χριστουγεννιάτικος φάρος.

 

http://permisospress.blogspot.gr/2016/01/to-permissospress.html

 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης